Procesul contra lui Alec Baldwin, abandonat după un acord cu familia Halynei Hutchins, împușcată mortal de actor

Procesul contra lui Alec Baldwin, abandonat după un acord cu familia Halynei Hutchins, împușcată mortal de actor

Procesul contra lui Alec Baldwin, abandonat după un acord cu familia Halynei Hutchins, împușcată mortal de actor

Actorul american Alec Baldwin a anunţat miercuri că a ajuns la un acord cu familia directoarei de imagine Halyna Hutchins, ucisă în octombrie 2021 prin împuşcarea cu un revolver pe care îl mânuia în timpul filmărilor la westernul „Rust”, un fapt divers care a zguduit Hollywood-ul.

Într-o postare pe Instagram, actorul a spus că este „recunoscător tuturor celor care au contribuit la rezolvarea acestui caz tragic şi dureros”. Producţia filmului va fi reluată în ianuarie 2023, potrivit unui comunicat separat, conform stirileprotv.ro.

Acordul pune capăt procesului civil intentat de familia Halynei Hutchins împotriva lui Alec Baldwin. Cuantumul acestui acord negociat, care trebuie apoi validat de un judecător, nu a fost dezvăluit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

„Nu vreau să lansez alte incriminări sau să arăt vinovaţi (ori pe producători ori pe Alec Baldwin)”, a comentat soţul directoarei de imagine, Matthew Hutchins, citat în comunicatul de presă al producţiei filmului.

„Suntem cu toţii convinşi că moartea Halynei a fost rezultatul unui accident teribil”.

Filmările urmează să fie reluate în ianuarie 2023, „cu toţi protagoniştii principali”, a spus Hutchins, adăugând că va fi producătorul executiv.

Pe 21 octombrie 2021, filmările acestui western într-o fermă din Santa Fe (New Mexico) s-au transformat într-o tragedie atunci când Alec Baldwin a activat o armă care se presupunea că ar conţine doar gloanţe false, dar al cărei proiectil a rănit-o mortal pe Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani.

CITEȘTE ȘI: Ziua Recoltei și Festivalul Vinului, la final de săptămână, într-un oraș din vestul țării

Acest accident de la filmări, într-o ţară îndoliată în mod regulat de arme de foc, a avut un impact foarte puternic, dincolo de graniţele americane. Ştirea a determinat studiourile de la Hollywood să reflecteze asupra regulilor şi condiţiilor de realizare a filmelor.

Alec Baldwin, în vârstă de 64 de ani, care a jucat în multe filme de acţiune, şi-a făcut un nume prin portretizarea lui Donald Trump în emisiunea „Saturday Night Live” de la NBC.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *