Autoturisme hibrid pentru Poliția Locală Lugoj

Autoturisme hibrid pentru Poliția Locală Lugoj

Autoturisme hibrid pentru Poliția Locală Lugoj

Poliția Locală a municipiului Lugoj a fost dotată, recent, cu trei autoturisme noi, cu propulsie hibridă, marca Toyota Corolla, care sunt deja utilizate în activitățile cotidiene.

După ce, timp de aproape zece ani, polițiștii lugojeni au folosit în acțiunile lor trei mașini Dacia MCV, iar acestea s-au uzat fizic și moral, fiind mai mult în reparații, la începutul acestui an s-a apelat la Consiliul Local, care a aprobat suma de 400.000 de lei pentru achiziționarea a trei autoturisme noi.

CITEȘTE ȘI: Un eurodeputat german atacă România: „Cum s-a putut așa ceva, o țară cu așa infrastructură, corupție, să fi fost primită în UE?”

”Ne-am hotărât să cumpărăm Toyota Corolla Hybrid, pentru că la acțiunile din oraș, în majoritatea timpului funcționează pe motor electric și doar când se încarcă bateria va fi folosit motorul pe benzină, deci consumul este foarte mic, iar acest fapt a simplificat și alegerea acestei mărci de mașină.

De altfel, taxiurile din toată Europa folosesc acest tip de mașină, care este și fiabilă și puternică, având 122 CP. Mașinile hibrid când au nevoie de putere intră în funcțiune ambele motoare.

Este o mașină puternică, dar în același timp mică și ușoară. Pe de altă parte avem oameni care lucrează 12 ore pe mașini, deci ne-am gândit și la îmbunătățirea condițiilor de muncă. De asemenea, noi făcând contractul la începutul anului am scăpat de scumpirile ulterioare, economisind câteva mii de euro. Am luat o mașină la un preț de 22.000 de euro, cu toate dotările aferente, adică girofaruri și stroboscoape.

Am cheltuit banii cu cap și cred că aceste mașini noi îi vor bucura atât pe cei care lucrează pe ele, cât și pe cetățenii orașului.

Nu renunțăm însă nici la vechile mașini, pe care le reparăm și le vom folosi în continuare”, ne-a declarat Florin Dumitru, șeful Poliției Locale Lugoj, scrie redesteptarea.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *