Ziua Recoltei și Festivalul Vinului, la final de săptămână, într-un oraș din vestul țării

Ziua Recoltei și Festivalul Vinului, la final de săptămână, într-un oraș din vestul țării

Ziua Recoltei și Festivalul Vinului, la final de săptămână, într-un oraș din vestul țării

Ziua Recoltei și Festivalul Vinului din Arad se desfășoară, la sfârșitul săptămânii, pe platoul din fața Consiliului Județean Arad.

Vizitatorii vor putea găsi producători de lavandă, flori, miere, fructe, legume, mezeluri, lactate, paste făinoase, ciocolată, cât și o serie de producători de vin din podgoria Miniș-Măderat.

CITEȘTE ȘI: Un eurodeputat german atacă România: „Cum s-a putut așa ceva, o țară cu așa infrastructură, corupție, să fi fost primită în UE?”

“Târgul va avea o componentă de alimentație publică, cu preparate delicioase și mâncare la ceaun. Încurajăm întotdeauna producătorii arădeni, indiferent de aria de activitate. Cu atât mai mult, promovăm produsele tradiționale arădene, atât cele din agricultură, cât și cele viti-vinicole.

Aradul are tradiție în agricultură, legumicultură și mai ales în producția de vin, iar cele două evenimente, reunite, promovează hărnicia și priceperea celor care, an de an, ne oferă aceste roade bogate”, spune președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

În cele două zile, pe scenă vor urca, de la ora 15.00, ansambluri populare din Sântana, Bocsig, Ineu, Macea, Covăsânț, Pecica, iar invitatul special al evenimentului este Niculae Furdui Iancu cu grupul instrumental „Crai Nou”.

Programul târgului va fi, atât sâmbătă, cât și duminică, între orele 10.00 și 20.00.

sursa: radiotimisoara.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *