Primele transferuri la Politehnica Timişoara

Primele transferuri la Politehnica Timişoara

Politehnica Timișoara a oficializat primele două transferuri din 2024.

Divizionara a treia alb-violetă a obținut semnăturile jucătorilor Claudiu Pamfile (27 de ani, fundaș stânga și mijlocaș stânga) și Alex Adamcsik (19 ani, extremă dreapta). Primul revine în alb-violet, ultima dată activând la Phoenix Buziaș.

„A fost o perioadă dificilă, dar sunt fericit că m-am întors la Poli. Mă bucură apelurile primite de la conducători și de la antrenori. Mai sunt puține meciuri, obiectivul este clar, tot orașul vrea ca Poli să promoveze. Trebuie să luăm pe rând fiecare partidă. Mai sunt doi-trei colegi pe care îi știam de când am mai jucat aici, în rest am găsit aici mulți copii cu calitate, care trebuie să crească. Îi aștept pe fani în număr cât mai mare la meciuri, iar la finalul sezonului sper să ne bucurăm împreună”, a declarat Claudiu Pamfile.

CITEŞTE ŞI: Giroceanca Alessia Pop a „spulberat” recordul național la 5 km marș, care nu a mai fost doborât de 17 ani!

Alex Adamcsik a evoluat ultima dată la Progresul Pecica. „Primul telefon l-am primit de la domnul Rotariu. M-a întrebat dacă vreau să vin la Poli și i-am spus că da. M-au convins să vin oamenii din conducere și condițiile care se oferă aici, este un mediu bun de dezvoltare pentru orice jucător. Vreau să-mi ajut echipa cât mai mult, să promovăm, iar în plan personal îmi propun să marchez cât mai multe goluri”, a spus Adamcsik.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *