Primarul Timişoarei cere demisia directorului Goia de la RATT

robu si goia

Primarului Timișoarei pare să i se fi umplut paharul cu nemulțumiri legate de conducerea Regiei Autonome de Transport. Nicolae Robu a declarat marţi că îi va solicita directorului Ioan Goia să-și dea demisia, iar în cazul în care acesta nu va fi de acord, va cere întrunirea consiliului local, care formează adunarea generală a acționarilor, pentru ca întreaga conducere să fie trimisă la plimbare.

Citeşte şi: RATT stă pe un butoi cu pulbere! DATORII URIAŞE, angajați nemulțumiți, grafice nerespectate şi… sponsorizări băgate sub preş

Pe lista reproșurilor se află nepunerea în circulație a autobuzelor mici Mercedes, sosite în Timișoara de mai multe luni, proasta funcționare generală a sistemului de transport public, deși există autovehicule suficiente, precum și faptul că nici vaporașele nu pot circula oficial.

Citeşte şi: Gaură de 68 de milioane de lei în bugetul RATT

De altfel, contractul de management al conducerii RATT ar trebui să expire la sfârșitul acestui an, iar intenția municipalității este de a transforma regia în societate comercială.

Citeşte şi: Un șofer RATT a închis uşa în faţa unei mame, plecând cu copilul care urcase în autobuz


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Primarul Timişoarei cere demisia directorului Goia de la RATT

  1. Stimate Craiule in Timisoara exista doar RATT! Iar in privinta unor sefi din regie acestia pot fi doar escroci nu excroci. Pastreaza X pentru semnatura de analfabet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *