De miercuri, doar două benzi pe strada Popa Șapcă

Conducerea Primăriei Timișoara a anunțat că, începând de miercuri, o bandă de circulație situată pe strada Popa Șapcă, între Punctele Cardinale și calea ferată, se va închide, întrucât încep lucrările la cea de-a patra bandă a arterei. Se va rula pe cele două benzi de circulație nou amenajate, câte una pe fiecare sens.

„Am cerut firmei să se mobilizeze astfel încât aceste lucrări să se deruleze cât mai repede, să sperăm că nu intrăm în blocaje, provocate de descărcările arheologice. Sper să vedem cât mai curând strada Popa Șapcă cu toate cele patru benzi carosabile în forma sa finală. Lucrările vor dura, probabil, vreo două luni, firma ne-a asigurat că totul este în regulă și că se vor respecta termenele” a declarat marţi primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Amplasamentul pentru lărgirea străzii Popa Șapcă și a pasajului de cale ferată a fost predat la jumătatea lunii mai a anului trecut, iar termenul de finalizare a întregii lucrări este de 18 luni, în timp ce costurile totale se ridică la 24 de milioane de lei.

Dacă totul merge bine, este de așteptat ca la toamnă, după jumătatea lunii noiembrie, să putem circula mult mai bine pe Popa Șapcă.

0 Comments

No Comment.