Proprietari de câini, sancţionaţi în centrul Timişoarei

Tot mai mulţi proprietari de câini preferă să nu cureţe fecalele animalelor pe care le plimbă prin oraş, lăsând o urmă de lipsă de civilizaţie.

Poliţiştii locali au început să primească sesizări din partea cetăţenilor care reclamă că, în special în zona centrală a oraşului, au observat câini plimbaţi fără lesă, ba chiar şi patrupede din categoria celor agresive, fără botniţă, şi stăpâni care nu curăţă dejecţiile animalelor, aspecte sancţionate cu amenzi cuprinse între 800 şi 1.000 de lei.

Multe dintre sesizări vin din zona Pieţei Unirii. În ultimul an, în acest loc, poliţiştii locali au depistat 22 de persoane care nu au curăţat dejecţiile lăsate de câini.

Tot în această perioadă au fost aplicate, în Timişoara, 131 de sancţiuni contravenţionale – pentru plimbarea câinilor fără lesă, fără botniţă ori pentru necurăţarea dejecţiilor – în valoare totală de 40.800 de lei.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 Răspunsuri “Proprietari de câini, sancţionaţi în centrul Timişoarei

  1. „Tot mai mulţi proprietari de câini preferă să nu cureţe fecalele animalelor pe care le plimbă „???? NICI UNUL nu aduna rahatul cainilor lor, NICI UNUL! Tzara de idiotzi!

  2. Mama lor de nesimtiti si gunoaie de oameni care cica iubesc animalele,vin acasa plin de cacat pe pantofi de ciine si sotia trebuie sa spele cacatul lor.Gunoaie de oameni.Ordinari nesimtiti.

    1. Si tu esti o umbra de barbat daca iti pui nevasta sa iti spele pantofii de cacat de caine… esti penibil. Si cica te mai cheama si Craiu…

  3. va invit in zona Girocului – parcuri, etc., sa vedeti CACATI de CAINI de la STAFIDITI LA FRESH! Primaria doarme in … CACAT!

Lasă un răspuns