Primarul Nicolae Robu, mesaj pe Facebook pentru timişoreni

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a anunţat joi pe Facebook că a fost plătită ultima rată pentru autobuzele şi troleibuzele licitate de administraţia precedentă.

„Gata, am plătit şi ultima rată pentru cele 30 de autobuze şi 50 de troleibuze licitate sub administraţia precedentă şi rămase la achitat sub administraţia mea! Aproape 20 de milioane de euro am dat pentru ele din 22.06.2012, de când sunt primar, până în prezent!

Leasing-ul s-a încheiat! Ieri, 29.11.2017, s-au schimbat numerele de înmatriculare, din B, în TM! Pentru cele 50 de troleibuze, administraţia Robu a plătit 11.6 milioane euro, deci 97 %, iar administrația Ciuhandu 0.4 milioane euro, adică 3 %.

Pentru cele 30 de autobuze, administraţia Robu a plătit 7.7 milioane euro, deci 93 %, iar administrația Ciuhandu 0.6 milioane euro, adică 7 %.

Daţi, vă rog, Share! Dacă apreciaţi eforturile făcute, daţi Like”, a scris Nicolae Robu pe reţeaua de socializare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Primarul Nicolae Robu, mesaj pe Facebook pentru timişoreni

  1. NU, pe autobuze scrie greșit Primăria Municipiului Timișoara.
    Drept recunoștință pentru toți timișorenii care au plătit și plătesc taxe și impozite pe autobuze trebuie sa scrie simplu „Timișoara” iar înscrisul sa fie însoțit de emblema orașului.
    Vreau sa aud eu pe angajatul din primărie care a adus bani de acasă pentru proiectele din acest oraș…dacă nu e niciunul atunci lăsați si nu va mai arogați reușite atunci când abia v-ați îndeplinit sarcinile din fisa postului. Valabil și pentru primar. E meritul timișorenilor, ei dau banii. Voi îi cheltuiți, asa cum știți voi mai bine.

Lasă un răspuns