O familie din Eșelnița s-a trezit cu un șarpe în dormitor

O familie din Eșelnița s-a trezit cu un șarpe în dormitor

O familie din Eșelnița s-a trezit cu un șarpe în dormitor

O familie din comuna Eșelnița, județul Mehedinți, s-a trezit cu un șarpe în dormitor. Reptila își făcuse culcuș sub dulapul din dormitor. Jandarmii au extras șarpele și l-au eliberat în natură.

„În sezonul cald prezența șerpilor se înmulțește, iar probabilitatea de a-i întâlni apare în cele mai nebănuite locuri. De o situație neplăcută a avut parte seara trecută o familie din comuna Eșelnița, județul Mehedinți care s-a trezit cu un șarpe în dormitor. Panicați, oamenii au sunat la 112, cerând ajutor”, anunță IJJ Mehedinți.

CITEŞTE ŞI: În spitalul în care Dominic Fritz face “vizite de lucru”, alimentele sunt păstrate într-un beci murdar și plin de igrasie, iar mâncarea gătită este livrată în stilul “las’ că merge și-așa”

Jandarmii au constatat că reptila își făcuse culcuș sub dulapul din dormitor.

„Aceasta a fost extrasă cu ajutorul dispozitivelor din dotare și eliberată în scurt timp în natură. Cetățenilor care aleg să petreacă în aer liber ziua de 1 Mai, sau în drumeții cu familia, le recomandăm să fie vigilenți în această perioadă pentru a evita orice neplăcere”, se arată în finalul informării.

(sursa: Mediafax)

Sursa foto: TVR


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *