Primăria unei comune din Timiş oferă tinerilor zeci de parcele pentru case

Primăria unei comune din Timiş oferă tinerilor zeci de parcele pentru case. Chiar în această perioadă, edilii din Victor Vlad Delamarina lucrează la un plan urbanistic zonal (PUZ) care vizează extinderea localităţii Herendeşti, unde se proiectează 43 de plaţuri pentru case.

Se va merge simultan pe formulele concesiunii şi vânzării, pentru că multe dintre familiile tinere localnice şi-au exprimat dorinţa de a deveni proprietare ale loturilor, după cum ne relatează Ioan Cristian Cardaș, primarul comunei Victor Vlad Delamarina.

Citeşte şi: Un primar din Timiş a lăsat totul baltă în administraţia comunei, pentru a se ocupa de… turism. Familia lui deţine singura pensiune din localitate

Următoarea ţintă pentru un PUZ nou este chiar localitatea-centru de comună, unde vor apărea în jur de 40 de plaţuri destinate construirii de case de locuit.

Citeşte şi: EXCLUSIV! ANAF a pus sechestru pe drumurile unei comune de lângă Timişoara, din cauza dezvoltatorilor imobiliari!

În Victor Vlad Delamarina urmează să fie prevăzută, de altfel, şi o suprafaţă care va fi pusă la dispoziţia investitorilor dornici să-şi înfiinţeze diverse capacităţi economice.

Citeşte şi: FOTO! Complex sportiv cu două bazine de înot, terenuri de tenis şi minifotbal, precum și o popicărie, nu departe de Timişoara

Edilii comunei Victor Vlad Delamarina au finalizat recent un plan urbanistic zonal (PUZ) care cuprinde 106 loturi pentru construcţia de case în satul Petroasa, dar continuă să meargă în întâmpinarea cererii mari de parcele pentru locuinţe. În viitorul apropiat se va proceda la atribuirea loturilor noi de la Petroasa Mare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.