EXCLUSIV! ANAF a pus sechestru pe drumurile unei comune de lângă Timişoara, din cauza dezvoltatorilor imobiliari!

Localităţile periurbane ale Timişoarei au cunoscut, în ultimii zece ani, o dezvoltare fără precedent în domeniul imobiliar. Nu a făcut notă discordantă nici Moşniţa Nouă, unde s-a construit în ritm alert, populaţia crescând rapid la aproape 8.000 de locuitori.

Potrivit lui Florin Octavian Bucur, primarul comunei, doar 50 la sută dintre drumurile existente sunt asfaltate.

„Problemele cele mai mari sunt acolo unde s-au ridicat clădiri noi, unde dezvoltatorii imobiliari au vândut parcelele de teren fără să asigure clienţilor şi infrastructura necesară. Avem străzi cu pietriş, dar şi din cele de pământ.

Anul acesta vom termina lucrările de asfaltare pe vatra veche a comunei, însă pentru celelalte străzi avem nevoie de fonduri pe care le vom obţine prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Revenind la problema drumurilor neasfaltate, care aparţin, din punct de vedere juridic, dezvoltatorilor privaţi şi care ar fi trebuit să le asfalteze încă de la început, vreau să vă spun că din cauza unor greşeli, aceştia nu pot fi traşi la răspundere”, ne-a declarat Florin Octavian Bucur.

„Unii dintre aceştia au drumurile puse sub sechestru de către ANAF. În aceste condiţii, noi suntem cei care trebuie să rezolvăm această problemă, a drumurilor din comună, pentru că unele, pe timp de ploaie, sunt impracticabile”, a adăugat primarul localităţii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.