Primăria Timișoara va demola hardughia de lemn din Parcul Alpinet. Pe cheltuiala celebrului bucătar Antonio Passarelli!

În ediția noastră din 16 octombrie, în articolul intitulat „Ilegalitățile dezvăluite de <Renașterea bănățeană> s-au confirmat! Hardughia de lemn deghizată în terasă ridicată în Parcul Alpinet va fi demolată„, vă prezentam cum, după lungi cercetări, Primăria Timișoara a ajuns la concluzia că ziarul nostru a avut dreptate și că pseudo-terasa din lemn construită de bucătarul italian Antonio Passarelli într-un parc de pe malul Begăi nu respectă legislația și, ca atare, trebuie să dispară.

Termenul fixat de municipalitate pentru <desființarea lucrărilor realizate ilegal pe domeniul public> a expirat vineri, 6 noiembrie, însă hardughia de lemn n-a fost clintită de la locul său.

Antonio Passarelli și-a luat barul din incinta construcției și-atât. Ca atare, am încercat să aflăm ce va face primăria în acest caz, primind următorul răspuns: „Primăria Municipiului Timișoara, prin direcțiile de specialitate, efectuează în această perioadă demersurile necesare emiterii dispoziției de demolare pentru construcția ridicată de SC Antonio Catering&Banqueting SRL în Parcul Alpinet”.

Cu alte cuvinte, nu a demolat-o proprietarul, o va demola municipalitatea, pe cheltuiala bucătarului italian…

Citeşte şi:

Misterul hardughiei ridicate în Timişoara, pe malul Begăi, are în spate nume grele: un consilier local şi un bucătar celebru!

 

Vremea jumătăților de măsură a trecut!

 

0 Comments

No Comment.