Prima casă 2019, programul se schimbă radical. Plafon de două miliarde de lei

prima casa 2

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, a anunţat, duminică seara, că programul „Prima Casă” va fi continuat în acest an, cu un plafon de 2 miliarde de lei. Programul urmează să fie făcut modificat, dându-i-se o tentă mai socială.

CITEȘTE ȘI: Cât mai durează vremea de primăvară. Meteorologii anunță schimbări dramatice. Prognoza pe o lună

Ministrul Finanţelor a mai spus că modificările la Prima Casă vor fi făcute până la finalul lunii februarie printr-o Hotărâre de Guvern.

CITEȘTE ȘI: Podul de pe care câinii se aruncă în gol

„Probabil, (modificările) vor fi suprafaţa casei, persoanele cu venituri mai mici. Este un program social, până la urmă. Este Prima Casă. Nu-ţi iei casă de 500 de metri, prima casă. Îţi iei o casă pentru familie, atât cât poţi”, a explicat Teodorovici.

CITEȘTE ȘI: Lovitură! Încă o fabrică din România trage obloanele!

„Ca plafon (pentru Prima Casă – n.red.), am prins cam 2 miliarde de lei, în acest an. Deci, va continua, numai am spus că, în discuţia pe care am avut-o la Banca centrală, pentru a-l face mai social. (…) Până la final de februarie, vom avea forma propusă a fi modificată, dar nu se schimbă aspecte esenţiale. Finanţarea există – a fost bugetat.

Programul continuă”, a menţionat, duminică seara, Eugen Teodorovici, într-o emisiune la Antena 3, conform romaniatv.net.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Prima casă 2019, programul se schimbă radical. Plafon de două miliarde de lei

  1. Atentie amatorilor… Toate deciziile ministerelor au intotdeauna un substrat dublu! … la inceput, sa castige atit initiatorul (adica ministerul), cit si clientul !… Daca situatia economica se schimba in rau (din motive politice, economice, etc) ramine un singur castigator: ministerul (reprezentat prin banci)…, clientul purtind singur toate riscurile…!
    In vremurile acestea nesigure, retinerile de la asemenea investitii capitale sint nerecomandabile, chiar daca la prima vedere par avantajoase…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *