Lovitură! Încă o fabrică din România trage obloanele!

lacat

Lovitură dură pentru români! Încă o fabrică se închide și sute de angajați rămân făr un loc de muncă.

CITEŞTE ŞI: Timişoara va găzdui un salon auto

După anunțul-șoc de miercuri, 13 februarie, cum că sute de oameni vor rămâne fără un loc de muncă la Lugoj – compania Rieker luând decizia de a închide fabrica, acum a venit o veste la fel de proastă din Zona Liberă Curtici.

De această dată este vorba despre o companie din sectorul textil – Hanes Global Supply Chain România, parte a grupului Hanesbrands – fosta companie Rosko Textil. Compania a decis să nu își mai prelungească contractul de concesiune din Zona Liberă Curtici, contract ce expiră în această perioadă.

Ce înseamnă asta pentru Arad? Ei bine, cel puțin la nivel de salariați, vorbim de câteva sute de persoane care au rămas pe drumuri.

Conform informațiilor furnizate de Andrei Ando, director comunicare în cadrul Consiliului Județean Arad, compania a informat conducerea Zonei Libere Curtici de decizia luată, scrie aradon.ro.

CITEŞTE ŞI: Proiect controversat. Ministrul Educaţiei vrea înfiinţarea de clase separate pentru copiii cu cerinţe speciale/ Săftoiu: Voi cere audierea ministrului Educaţiei în Comisia pentru Drepturile Omului

„Am fost la rândul nostru informați de Zona Liberă Curtici de faptul că cei de la Hanes Global Supply Chain România nu doresc să își prelungească contractul de concesionare. Din informațiile pe care le-am primit în acest moment sunt undeva la 30 de angajați, în timp ce anul trecut aveau aproximativ 300 de angajați”, a declarat, pentru Jurnal arădean/aradon.ro, Andrei Ando.

Chiar dacă CJA a fost informată chiar de mai-marii Zonei Libere Curtici Arad de plecare, directorul Zonei Libere Curtici, Cristina Bibarț, a declarat următoarele: „Contractul cu cei de la Hanes Global Supply Chain România este în vigoare până în octombrie.

CITEŞTE ŞI: Escroc păcălit de un pensionar

Ne-au plătit redevențele și nu avem date că ar dori să încheie contractul înainte de termen. Mai sunt câteva luni până în octombrie și vom vedea atunci ce se va întâmpla. Este posibil ca această companie să aducă o alta pentru concesiune, întrucât sunt firme care sunt în chirie, nu direct concesionare. În acest moment sunt aproximativ 50 de angajați la această companie”, conform bugetul.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *