Prima bătălie din Top 10: CSU Sibiu – SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

Prima bătălie din Top 10: CSU Sibiu - SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

Prima bătălie din Top 10: CSU Sibiu – SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara.

Baschetbaliștii alb-violeți încep faza a doua a campionatului sâmbătă, 4 februarie, cu un meci în deplasare, cu CSU Sibiu. Partida va începe la ora 20.00 și va opune două echipe despărțite de un punct în clasament.

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara vine cu trei victorii și cinci înfrângeri (11 puncte) înregistrate în fața celor patru echipe împreună cu care a mers mai departe din Conferința B, iar acum va întâlni, în sistem tur-retur (10 etape), cele cinci formații calificate din Conferința A. CSU Sibiu are 10 puncte.

„Începe Top 10 unde se bat în cuie locurile pentru play-off. Este practic un nou campionat, pe care îl începem în deplasare și în compania unei echipe pe care nu am întâlnit-o până acum. Spun acest lucru intenționat, căci – chiar dacă am înfruntat Sibiul în acest sezon și la Cupa Timișoara și în Cupa României – întâlnim acum complet o altă echipă, complet alt adversar, complet altă energie, complet alt public și alte speranțe ale publicului față de perioada de atunci”, a declarat Dragan Petricevic, antrenor principal SCM Timișoara.

Tehnicianul nostru a vorbit și despre cele mai recente sosiri din lot, ale muntenegreanului Adem Mekic și a lui Diaby Modibo, din Mali, dar care este asimilat ca jucător român.

„Mekic este într-adevăr o achiziție bună pentru noi, dar orice jucător are nevoie de timp de acomodare. El practic a coborât din mașină și a venit la derby-ul cu Dinamo. De la meci la meci, ajută echipa tot mai mult și pentru acest lucru sunt mulțumit de el, chiar dacă am așteptări și mai mari. Este un team player și nu degeaba este chemat la naționala Macedoniei de Nord, și nu prima dată.

CITEȘTE ȘI: Handbaliștii de la Poli, duel la Timișoara cu campioana Dinamo în primul meci oficial din 2023

Modibo este un tânăr, care poate fi pe teren ca jucător român, pentru că se află deja la al cincilea sezon în țara noastră. Vom vedea cât de mult îi putem găsi loc în echipă. Eu cred că se va acomoda un pic mai greu decât Mekic, fiind totuși mai tânăr și mai puțin rutinat. În cele câteva ședințe de pregătire de până acum, a arătat că poate menține sau chiar crește nivelul antrenamentelor și asta este important”, a conchis Petricevic.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *