Poli, duel la Timișoara cu campioana Dinamo în primul meci oficial din 2023

Poli, duel la Timișoara cu campioana Dinamo în primul meci oficial din 2023

Poli, duel la Timișoara cu campioana Dinamo în primul meci oficial din 2023.

Handbaliștii alb-violeți revin pe teren pentru un meci oficial la 56 de zile distanță de la precedenta partidă, cea cu HC Buzău. Partida de la Buzău a însemnat a doua victorie externă din acest campionat și primul succes sub comanda antrenorului Mihai Rohozneanu.

SCM Poli continuă cu același lot aliniat în prima parte a sezonului și deschide anul 2023 în compania campioanei en titre și liderului, Dinamo București.

„La acest moment, Dinamo este de departe cea mai bună echipă, iar stilul pe care îl abordează este plăcut pentru spectatori, dar dificil pentru formațiile care evoluează împotriva lor. Vom face tot ce ține de noi ca la ora meciului să ne ridicăm la nivelul lor, să practicăm un handbal cât mai bun și poate reușim să obținem un rezultat bun. Energia noastră se îndreaptă și spre partidele următoare, cu echipele mai accesibile, dar luăm fiecare meci în parte și ne jucăm șansa, pentru că avem mare nevoie de puncte”, a declarat Mihai Rohozneanu.

Partida va avea loc vineri, 3 februarie, la ora 17.30, la sala Constantin Jude și contează pentru runda a XVI-a.

Suporterii alb-violeţi sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la acest meci de handbal, cel puţin aşa cum se întâmplă la jocurile echipei de baschet.

Din nefericire, sportul în Timişoara este în agonie de ceva vreme şi are nevoie de un restart.

Bucureștenii au 16 victorii din 16 partide, în vreme ce echipa noastră se află pe locul XII, cu 13 puncte. Dinamo a jucat marți la Oradea, un meci în avans pentru etapa a XX-a și a învins cu 38-28 formația locală, CSM.

CITEȘTE ȘI: S-a întors la școală! După 15 ani de când a renunțat la facultate, un senator de Timiș a reînceput să studieze managementul, dar de la distanță

Roș-albii au dat jucători la patru naționale participante la recentul Campionat Mondial de seniori din Polonia și Suedia: Lazar Kukic, la reprezentativa Serbiei, algerianul Khalifa Ghedbane, brazilianul Joao Pedro Silva și doi handbaliști la ocupanta locului VII în lume, Egipt, Ali Zein și Mohamed Shebib.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *