Pompierii timişeni au salvat o căprioară

Pompierii militari din cadrul ISU Timiş au dus la bun sfârşit o operaţiune mai puţin obişnuită: salvarea unei căprioare. Animalul rămăsese captiv în noroiul de pe marginea unui iaz din localitatea Cenei.

Cinci pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara au răspuns solicitării şi, contrar aparenţelor, nu a fost o misiune facilă.

CITEȘTE ȘI: Şofer român de TIR căutat de patron de trei zile, găsit mort în cabină, în parcare, în Germania

Intervenţia a fost grea şi de lungă durată din cauza accesului dificil şi a reziduurilor noroioase, care le-au dat mari bătăi de cap salvatorilor.

Alături de cei de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cenei, pompierii militari au lucrat mai bine de patru ore pentru salvarea căprioarei. Odată scos din noroi, animalul a fost curăţat şi apoi verificat de un veterinar, după care a fost eliberat pe câmp.

CITEȘTE ȘI: Cine este Mihaela Triculescu, noul șef al ANAF

„Deşi speriată şi îngheţată, privirea plină de recunoștinţă a micuţei «Bambi de Cenei», cum au botezat-o colegii, este cel mai călduros mulţumesc. Le mulţumim colegilor de la SVSU Cenei, celor de la Garda de Mediu, de la Direcţia Sanitară Veterinară şi de la Aquatim pentru tot sprijinul acordat în salvarea acestei vieţi.

CITEȘTE ȘI: Muzeul Iluziilor Optice, în premieră la Timişoara

Pentru noi, fiecare viaţă contează”, se mai specifică în postarea de pe paginea de Facebook a ISU Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns