Polivalenţa unui primar narcisist

Deputatul Matei Siciu a luat poziţie faţă de votul PNL din CJT, legat de sala polivalenată, lansând acuzaţii la adresa primarului Nicolae Robu:

“Sunteţi incredibil, domnule primar Robu! Şi egoist! Astăzi, în plenul Consiliului Județean Timiș, s-a supus votului proiectul privind aprobarea demarării procedurilor pentru sala polivalentă a timişorenilor şi timişenilor, de la Giroc. Ştiţi deja că treaba noastră este să oferim terenul, liber de sarcini, pentru ca, ulterior, Compania Națională de Investiții să acorde finanţarea.

CNI ne-a cerut, simplu şi direct, atât: demararea procedurilor pentru viitoarea sală polivalentă, adică disponibilitatea administrației de a pune un teren la dispoziție pentru construcția viitoarei săli polivalente de 16.000 de locuri. În plenul CJT de astăzi, n-a fost nimic simplu şi direct…

Proiectul a stârnit noi discuții sterile, PNL a făcut circ, proiectul a trecut cu 23 voturi pentru, 11 împotrivă și o abținere, nu însă şi proiectele care vizau demolarea unor construcții aflate pe terenul care ar urma să ajungă la CNI. Pe înţelesul tuturor: terenul nu poate fi pus la dispoziția CNI, pentru că nu este liber de sarcini. Pentru că liberalii n-au chef să facă bine comunităţii locale!

Aşa se numesc, mai nou, decidenţii locali care refuză investiţii majore pentru oamenii care i-au girat şi investit cu încredere? Aşa se definesc frânarii care refuză adevărul, pentru plăcerile unui primar narcisist, hotărât să ucidă orice demers, dacă nu-i poartă numele şi amprenta la sol?

Până şi Liviu Borha, reprezentant PNL!!!, şi-a exprimat dezacordul pentru cele întâmplate, azi, în CJT:
<<Acum suntem ca și caprele pe punte și o să pierdem investiții mari>>. Nici asta nu e suficient, pentru a vă trezi din ridicolul situaţiei, domnilor? Stimaţi reprezentanţi ai PNL, sala polivalentă este şi pentru copiii dumneavoastră, că n-o să pună CJT filtru la intrare!

Pe ea n-o să scrie, aşa cum scrie pe orice operă din Primăria Timişoara, made in Robulania, va fi un loc de recreere pentru toţi, un punct de atracţie pe care trebuia să-l fi avut demult aşezat pe hartă! Încă ceva: planeta modernă a scăpat demult de tiranie! Merită şi Timişoara s-o facă!”


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Polivalenţa unui primar narcisist

  1. bati campii bai suciule cine dracu se duce la giroc sa vada un meci intternational unde cazezi sportivii la primarul psd acasa aia au pretentii. si in legatura ca-si duc copiii la giroc parintii e un praf……. cand voi ati interziso pe poli sa joace pentru ca nu au platit chiria pe stadionul dan paltinsanu. rusine.

  2. nu este o idee buna sa faci o sala polivalenta de 16000 de locuri la o strada foarte circulata cum este calea timisorii si langa blocuri de locuinte , mai ganditiva la alte locatii pt. ca teren este si in alta parte

Lasă un răspuns