Poliția, pe urmele unui șofer cu tupeu

tupeu

Poliția, pe urmele unui șofer cu tupeu

Polițiștii locali au observat, ieri, în jurul orei 18, un conducător auto care a intrat cu mașina, un BMW, pe strada pietonală Regimentul 5 Vânători, a pătruns în Piața Unirii, unde a făcut un viraj brusc, turând motorul, s-a întors, a ieșit, ulterior, pe strada Oituz, punând astfel în pericol persoanele care se deplasau pe jos în zonă.

Poliția, pe urmele unui șofer cu tupeu

”Imediat s-a acționat pentru identificarea proprietarului mașinii, cu numere de Timișoara, stabilind că aceasta aparține unei tinere, care a declarat că a împrumutat autovehiculul unei alte persoane, cu care nu a semnat un contract, și că nu știe ce s-a întâmplat în zona centrală a orașului.

CITEȘTE ȘI: Mama din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei 2 copii a premeditat gestul

Ulterior, polițiștii locali au găsit mașina cu geamurile deschise și ușor avariată abandonată, pe strada Avram Imbroane, în apropierea sediului Poliției Locale, motiv pentru care a fost anunțat despre acest caz și Biroul Poliției Rutiere din cadrul IPJ.

În această dimineață, autovehiculul a fost ridicat și transportat la sediul SPAPP-Timpark, deoarece se afla pe o bandă de mers, în zona indicatorului ”Oprirea interzisă”.

Urmează acum să fie identificat cu certitudine conducătorul auto, care riscă sancțiuni pentru pătrunderea în zona cu accesul interzis, turarea motorului, oprirea în zonă în care nu este permis acest lucru”, transmit reprezentanții Poliției Locale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *