Cros, teatru pe roți, dresaj canin și multe surprize pentru timișoreni

cros

Cros, teatru pe roți, dresaj canin și multe surprize pentru timișoreni

Timișoara va fi gazda unor festivități inedite cu ocazia Zilei Europei. Astfel, duminică, 8 mai, în Parcul Copiilor, de la ora 10, se va da startul la Crosul Europei, premierea câștigătorilor urmând să se facă la ora 13, în Parcul Rozelor.

CITEȘTE ȘI: Mama din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei 2 copii a premeditat gestul

Tot atunci, va începe un program susținut de Asociația Teatru pe Roți și Clubul de Dans Sportiv Magnum.

Ziua de luni va începe cu un ceremonial militar și religios, iar de la 11,30 vor începe exercițiile de dresaj canin și intervenție canină, susținute de Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș.

Inspectoratul Școlar Județean Timiș oferă spectacolul ”Unitate în diversitate”, între orele 12,30-13,30, iar între orele 13-14 vom avea parte de demonstrații de gimnastcă ritmică, badminton și karate.

Orchestra Liceului de Artă ”Ion Vidu” va susține un moment artistic, iar între orele 11 și 14 se pot vizita pavilioanele de prezentare a nouă reprezentanțe consulare și centre consulare străine din Timișoara, preum și ale Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, ISU Banat, Inspectoratului de Jandarmi, Direcției Poliției Locale și Asociației Seniorilor din Timișoara.

Foto: arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns