Mama din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei 2 copii a premeditat gestul

mama

Mama din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii a premeditat gestul

Femeia de 33 de ani, împreună cu cei doi copii ai ei, un băiețel și o fetiță, de 3 și respectiv 6 ani, a urcat pe terasa unui bloc de 10 etaje din Timișoara, i-a luat pe cei mici în brațe și a sărit, marți dimineața.

Anchetatorii nu au găsit niciun mesaj suspect în telefonul Iulianei care să fi indicat o sinucidere. Ultima dată ea a vorbit cu iubita fratelui, cea care i-a împrumutat mașina cu care a mers la bloc.

Mama a premeditat gestul

Blocul de pe care a ales să se arunce a fost ales total întamplator, avea acces cu geam pe acoperiș și vecinii susțin că ea a fost văzută cu câteva zile în urmă pe acoperiș. Astfel apropiații cred că tragedia a fost pregătită.

Fata a avut o relație după divorț, dar nimeni nu îl știe pe barbatul respectiv, vecinii sau apropiații nu l-au văzut niciodată.

A avut o relație după divorț cu un bărbat bogat

Apropiatii spun că mama tatălui celor doi copii, adică bunica paternă, nu a fost de acord cu relația lor, dar în cele din urmă a trecut peste și cei doi s-au căsătorit, informează Antena 3.

La jumătatea lui aprilie tatăl a venit în tara și s-au reîmpăcat. Săptămâna trecută au avut câteva discuții legate de copii, însă apropiații susțin că fata nu era în depresie.

Bărbatul, de 36 de ani urma să se întoarcă în țară pentru a se recăsători cu mama micuților. Cei doi divorțaseră în urmă cu mai multă vreme, în 2020. Femeia a încercat să-și refacă viață alături de alt bărbat, însă, după un timp a revenit la fostul soț.

CITEȘTE ȘI: Cod galben de fenomene periculoase în următoarele ore, în Banat

Cei doi au depus actele la Primăria Timișoara în 19 aprilie, iar peste numai câteva săptămâni trebuiau să se întoarcă în față ofițerului stării civile.

Prietena cea mai bună a explicat ce simțea Iuliana

Prietena ei cea mai buna susține că Iulia nu era în depresie. Fata avea o relație cu tatăl copiilor de la 15 ani. Ea nu a vrut să divorțeze, însă bărbatul a înaintat divorțul în 2020.

Iuliana terminase psihologia și lucra ca agent imobiliar, iar de o lună locuia cu mama ei.

Primele rezultate ale necropsiei

Au venit primele rezultate ale necropsiei în cazul mamei de la Timişoara care s-a aruncat de pe terasa blocului împreună cu cei doi copii.

Rezultatele arată că este vorba despre o moarte deosebit de violentă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Mama din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei 2 copii a premeditat gestul

  1. Foarte rar fac trimiteri către specialiștii psihiatrici. Sistemul de sănătate Romanesc, demn de Evul Mediu. La noi Preotii înlocuiesc Psihiatrii… Din „grija” Ministerului Sănătății, ptr starea psihica a cetățeanului… Plin doar de funcționari nepăsători ce ocupă posturi împărțite pe pile de partid.

  2. Buna ziua, dacă doamna nu prezenta simptome,nu a făcut nimic sa denote ca are o problema,nu ai cum sa-ți dai seama. Părinții cu care locuia din cae am înțeles trebuie sa fii observat ceva,cu condiția sa sa fi observat ceva. Parerea mea,ori avea ceva pe suflet și nu reușea sa depășească,ori a vrut sa se răzbune. Indiferent de ce a vrut ea sa demonstreze a luat doua suflete care aveau toată viața înainte. Pacat,mare pacat! D-zeu sa-i ierte și sa-i odihneasca in pace. 🙏

  3. @”Mama din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei 2 copii a premeditat gestul”
    Eu am crezut ca a fost un accident…

Lasă un răspuns