Politehnica Timișoara a încheiat cu capul sus Divizia A1, seria Vest, la volei feminin

Politehnica Timișoara a încheiat cu capul sus Divizia A1, seria Vest, la volei feminin

Politehnica Timișoara a încheiat cu capul sus Divizia A1, seria Vest, la volei feminin.

Tinerele sportive alb-violete s-au clasat pe poziția a treia la turneul semifinal care a avut loc în weekend la Oradea. Două înfrângeri și o victorie este bilanțul grupării antrenate de Cerasella Șerban.

Debutul a fost împotriva gazdei de pe Crișul Repede, meci pierdut după trei seturi echilibrate. Primul act a fost cedat cu 18-25, al doilea cu 20-25, iar al treilea cu 23-25.

Voleibalistele alb-violete au întâlnit-o în partida următoare pe CS „U” Cluj-Napoca, care a încheiat pe prima poziție în sezonul regulat, cu victorii pe linie. A fost un joc decis tot în trei seturi: 8-25, 17-25, 11-25.

Ultima zi a adus mult-dorita victorie. Meciul cu CSU Medicina Târgu-Mureș a fost decis tot în trei seturi, câștigate cu lejeritate de alb-violete: 25-14, 25-16, 25-13.

Politehnica Timișoara a încheiat cu capul sus Divizia A1, seria Vest, la volei feminin

„Maturitatea și-a spus cuvântul în primele două meciuri. Am câștigat cu Târgu Mureș, un meci pe care l-am dominat clar. Am făcut meciuri bune, frumoase. Este un moment în care tragem linie, la final de sezon, unul în care ne-am îndeplinit obiectivul”, a declarat Cerasella Șerban, antrenorul echipei de volei feminin Politehnica Timișoara.

CITEŞTE ŞI: Locuitorii din zona Clăbucet se revoltă împotriva primarului Fritz: “Ne-ați lăsat fără locuri de parcare, dar primim amenzi” (foto şi video)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *