Piața Unirii a devenit loc de ”dat o tură” cu mașina (video)

unirii

Piața Unirii a devenit loc de ”dat o tură” cu mașina

Un conducător auto a fost surprins plimbându-se cu mașina în zona Piața Unirii.

El a fost observat de polițiștii locali, moment în care șoferul a dispărut din zonă.

Oamenii legii au demarat procedurile de identificare a conducătorului auto.

Polițiștii locali aflați în patrulare azi noapte, în zona Piața Unirii, au observat în jurul orei 01.40, cum un autoturism marca Mitsubishi, de culoare roșie, cu numere de TM, a pătruns în zona pietonală pe strada Palanca, a înconjurat piața și, văzându-i pe polițiștii locali în apropierea sa, a accelerat și a ieșit tot pe strada Palanca.

Acesta a fost însă surprins de camerele video din zonă, demarându-se și în acest caz procedura de identificare a conducătorului auto.

”Acesta urmează să fie sancționat conform OUG 195/2002 pentru pătrunderea în zone cu accesul interzis,dar și conform HCL 371/2007 pentru că a circulat în Piața Unirii fără aviz din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei și a făcut drifturi în zona menționată.

Piața Unirii a devenit loc de ”dat o tură” cu mașina

Acesta nu este singurul caz de acest gen, dupa ce un alt conducător auto a fost surprins de camere în aceeași ipostază cu o seară înainte.

De la începutul acestui an un număr de 278 conducători auto au fost surprinși de camerele video din centrul orașului pătrunzând în zona Piețelor Unirii, Libertății, Victoriei, dincare 33 aveau aviz pentru a circula în zonele restricționate, iar din cei 245 o parte au fost deja sancționați, iar alții sunt în procedura de identificare urmând a fi luate măsurile legale de sancționare”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Timișoara, surpriza neplăcută de pe piața imobiliară

Reamintim că zielele trecute un alt șofer s-a plimbat cu mașina în această zonă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns