Acţiune de proporţii a Poliţiei şi RAR-ului în Timişoara

Polițiștii Biroului Rutier Timișoara, Serviciului Rutier Timiș, ai Sectilor 2, 3, 4 și 5 Urbane Timișoara, împreună cu inspectori din cadrul Registrului Auto Român și lucrători

Polițiștii Biroului Rutier Timișoara, Serviciului Rutier Timiș, ai Sectilor 2, 3, 4 și 5 Urbane Timișoara, împreună cu inspectori din cadrul Registrului Auto Român și lucrători din cadrul Poliției Locale Timișoara, au organizat, miercuri seara, o acțiune pe principalele artere din municipiu.

Razia a avut ca scop verificarea stării tehnice a autovehiculelor, reducerea victimizării prin accidente rutiere și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în rândul cetățenilor și a participanților la traficul rutier.

„Polițiștii au legitimat 232 de persoane, au controlat 186 de autoturisme și 115 motociclete, fiind efectuate 79 de testări cu aparatul etilotest și 10 testări cu aparatul Drugtest.

CITEŞTE ŞI: Piața Unirii a devenit loc de ”dat o tură” cu mașina (video)

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 92 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 25.370 de lei, dintre care 84 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere conform OUG 195/2002, 4 sancțiuni conform Legi 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 4 sancțiuni conform H.C.L. 371/2007, privind constatarea şi sancţionarea contravenţiilor pe teritoriul Municipiului Timişoara.

Acţiune de proporţii a Poliţiei şi RAR-ului în Timişoara

Au fost retrase 34 de certificate de înmatriculare și reținute, în vederea suspendării, 3 permise de conducere.

De asemenea, a fost constatată o infracțiune la regimul rutier, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”, a transmis Poliţia Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Acţiune de proporţii a Poliţiei şi RAR-ului în Timişoara

  1. Asa umbla vorba de ani de zile , cica ,, specialistii ,, de la acest rar sint cei mai corecti si obiectivi .

Lasă un răspuns