Timișoara, surpriza neplăcută de pe piața imobiliară

piața imobiliară

Timișoara, surpriza neplăcută de pe piața imobiliară

S-au scumpit, din nou, apartamentele din marile orașe ale țării.

În luna aprilie, conform analizei efectuate de indicele imobiliare.ro, unde se regăsește o medie a prețului solicitat de cei care vând locuințe, s-a înregistrat o creștere la nivel național de 3,2 la sută.

Aceasta s-a regăsit în toate marile orașe ale țării, cu o singură excepție: Timișoara.

CITEȘTE ȘI: 1,45 milioane de euro un apartament în România. Ce imobil îți poți cumpăra pe Coasta de Azur cu această sumă (video)

În urbea de pe Bega, prețurile au scăzut cu 0,5 la sută, în timp ce în București creșterea a fost de 2,7 la sută, în Cluj_Napoca, de 3,5 la sută, în Constanța, de 1,7 la sută, iar în Brașov, de 0,3 la sută.

Comparația este cu luna martie, iar toate orașele menționate au imobile mai scumpe decât cele din Timișoara.

Prețurile imobiliarelor sunt o consecință a nivelului de trai din fiecare localitate și a atracției exercitate asupra potențialilor cumpărători.

Iată că degradarea tot mai accentuată în care se regăsește Timișoara din 2020 încoace începe să se resimtă și pe piața imobiliară, unde orașul nu mai este atât de tentant.

Mizeria persistentă, lipsa căldurii, traficul sufocant și lipsa de viziune a autorităților scad atractivitatea Timișoarei, care, în ritmul actual, ar putea fi depășită și de Oradea, Craiova sau Iași.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Timișoara, surpriza neplăcută de pe piața imobiliară

  1. pai cum adica neplacuta. e placuta ca-s preturile umflate cu pompa la calitate indoielnica.
    nu ai destui rinichi ca sa achiti un apartament cu 2 camere.

  2. Te chemi jurnalist ? Ai idee macar de economie și finanțe sau investiți ? Cum poți spune că e surpriza neplăcută . Adică tu daca vrei sa îți iei acuma o prioritate te bucuri că o cumperi mai scumpă ? Și că dezvoltatorul ăla de carton, ca toți au devenit deja dezvoltări, facă un profit de minim 50% de pe spatele tau? Sau te au plătit constructorii sa scrii articolul asta .

  3. supriza neplacuta e ca au scazut preturile cu doar 0.5%. preturile sunt nejustificat si nesimtit de mari.

  4. Câtă obiectivitate și cât profesionalism la acest domn jurnalist. După studii de piață și o analiză a economiei imobiliarelor în întreaga țară a găsit el motivul pentru care a scăzut prețul pe piața imobiliară in TM. Fix din 2020 încoace a început degradarea, și fix ale e motivul (unicul).

  5. Cine te plătește sa scrii ca orasul este mizerabil? Toată ziua vad pe strada cum fac curat dar oameni dar oameni nu au bun simț nu i interesează in stații fumează și aruncă țigară jos ,mănâncă si ambalajele tot jos le arunca .se plângeau că Fritz nu pune coșuri de gunoi ..ce folos ?

Lasă un răspuns