1,45 milioane de euro un apartament în România. Ce imobil îți poți cumpăra pe Coasta de Azur cu această sumă (video)

apartament

1,45 milioane de euro un apartament în România. Ce imobil îți poți cumpăra pe Coasta de Azur cu această sumă (video)

Prețul locuințelor din România a explodat, iar acest aspect este îngrijorător pentru milioane de români care nu își permit nici măcar să obțină un credit pentru a-și achiziționa un apartament sau casă.

Printre orașele cu cele mai scumpe prețuri din România se regăsesc Cluj, Brașov, Timișoara, Constanța și București.

Cum arată apartamentul din Cluj, scos la vânzare cu o sumă exorbitantă

Clujul este considerat orașul cu cele mai scumpe apartamente din țară, prețurile depășindu-le și cu 30% pe cele din București.

Recent, o agenţie imobiliară a stârnit valuri de uimire după ce a scos la vânzare un apartament cu 1.45 milioane de euro, la Cluj.

Este adevărat că suprafața penthouse-ului este una generoasă, de 178 de metri părați, însă suma solicitată este una extrem de mare și exagerată pentru un oraș din România. Acesta nu este singurul penthouse vândut la un preț exorbitant, astfel că, recent, un alt penthouse din Cluj s-a vândut cu aproximativ două milioane de euro.

„Penthouse-ul se întinde pe o suprafaţă extrem de generoasă 178 mp utili, desfăşurată pe două niveluri cu scară interioară, iar accesul în interior se face printr-un lift de ultima generaţie care poate fi accesat doar de către proprietari.

CITEȘTE ȘI: Traficul din Timișoara, sufocat de imberbii de la primărie

Balcoane de 11.4 mp plus terasele acestuia în suprafaţă cumulată de 236 mp care sunt amenajate ca oaze urbane de relaxare pentru familie şi prieteni, beneficiind de intimitate şi de facilităţile unei curţi (grill, şezlonguri, plante, etc.)”, se arată în anunțul postat de agenția imobiliară Avangard.

Ce poți cumpăra în sudul Franței cu aceeași sumă de bani

În continuarea, agenția imobiliară a descris toate punctele forte ale imobilului, punându-I în evidență toate punctele de atracție de care acesta beneficiază.

„Compartimentarea acestuia se face astfel:- la primul nivel avem un living spaţios + loc de luat masă, bucătărie deschisă cu acces pe terasă, hol acces, debara, dormitor matrimonial cu baie proprie, dressing, hol, baie, camera oaspeţi, camera copii, hol + spaţiu depozitare , acest nivel beneficiază şi de terasă în suprafaţă de 87 mp plus două balcoane de 7.55 mp respectiv 3.85 mp.

La etajul retras găsim o încăpere amenajată că sala fitness şi o camera hobby cu acces direct la terasă superioară în suprafaţă de 149 mp amenajată cu dec şi mobilier de grădina plus plante decorative.

La aceeași sumă de bani, în Occident putem discuta de oferte extrem de variate și luxoase, inclusiv în zone de top.

De exemplu, în zona Coastei de Azur, o locație extrem de excentrică și râvnită de toată lume, situată în partea de sud a Franței, imobilele ajung la câteva sute de mii de euro, iar pentru suma de 1,5 milioane de euro, proprietarii oferă vile cu spațiu foarte generos, luxoase, cu grădini imense și peisaje paradisiace (Vezi imagini în galeria foto). Tu ce variantă ai alege?, scrie playtech.ro

Vezi imaginile cu penthouse-ul de 1,5 milioane de euro din Cluj:

<iframe width=”700″ height=”394″ src=”https://www.youtube.com/embed/B-X0IcbXo2k” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns