Peste 70 de migranți ascunși în TIR-uri, depistați în ultimele 24 de ore la frontiera de vest

Peste 70 de migranți ascunși în TIR-uri, depistați în ultimele 24 de ore la frontiera de vest

Nu mai puţin de 72 de migranți ascunși în 4 TIR-uri au fost depistați în ultimele 24 de ore, la frontiera cu Ungaria.

Poliţiştii de frontieră de la Vărșand, Nădlac și Nădlac II, judeţul Arad, au prins 72 de cetăţeni străini, provenind din diferite state, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în patru automarfare încărcate cu diverse bunuri.

În ultimele 24 de ore, la Nădlac II s-au prezentat, pe sensul de ieşire din ţară, un cetățean turc și un bulgar, care conduceau TIR-uri înmatriculate în Bulgaria. Aceștia transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, piese de carbon, respectiv metal, pentru societăți comerciale din Cehia și Polonia. În cele două mijloace de transport au fost descoperiți, ascunși în compartimentele pentru marfă, 41 de cetăţeni din India, Bangladesh, Afganistan şi Siria ce intenționau să treacă în mod fraudulos frontiera de stat.

Alt caz a fost înregistrat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, judeţul Arad, unde polițiștii de frontieră arădeni au controlat o autoutilitară condusă de un cetățean român. Conform documentelor de însoţire a mărfii, şoferul transporta fructe, pe ruta România – Ungaria. Într-un locaș special amenajat în compartimentul destinat mărfurilor au fost găsite 20 de persoane, cetățeni din Siria și Irak.

CITEŞTE ŞI: Două vești mari pentru o comună de lângă Timișoara

Acțiuni asemănătoare au avut loc și la Punctul de Trecere a Frontierei Vărșand, unde, în urma unui control asupra unui automarfar condus de un cetățean român ce transporta granule din plastic pentru o societate din Ungaria, polițiștii de frontieră au descoperit 11 cetățeni din Nepal și India ascunși printre mărfurile transportate, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *