Două vești mari pentru o comună de lângă Timișoara

Două PUZ-uri noi, într-o comună periurbană a Timișoarei 

Două vești mari pentru o comună de lângă Timișoara.

Comuna Șag a primit vești foarte bune. Au fost aprobate două finanțări prin Programul de Investiții Anghel Saligny, program gestionat de Guvernul României la nivelul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice si Administrației.

CITEȘTE ȘI: Ruga bănăţeană, duminică, la Muzeul Satului din Timişoara. Mari artişti vor urca pe scenă. Intrarea este liberă

Este vorba de următoarele proiecte:

  1. Extinderea rețelei de apă și canalizare pe străzile rămase în vatra veche și întreaga Zonă Mănăstire – 25.107.224 lei;
  2. Asfaltarea/modernizarea drumului ce leagă Șag de Sânmihaiul Român, astfel formându-se minicentura Șag -Sânmihaiul Român -Săcălaz. (DJ 593C/ DJ 591A) – 21.530.261 lei.

”În perioada de după semnarea contractului, vom demara procedurile de proiectare, respectiv execuție a lucrărilor de apă și canal, atât pe străzile rămase în vatra veche, cât si în Zona Mănăstirii. Execuția efectivă o preconizam sa înceapă în cursul anului viitor si va avea o durată de 24 de luni.

În acest sens, toate lucrările de asfaltare avute în vedere pe străzile ce urmează să fie afectate de aceste șantiere se vor decala până la finalizarea lucrărilor de introducere a apei și a canalizării.

Aceste două mari investiții, ce se alătură celor deja finalizate sau aflate în curs de finalizare, cât si celor pe care le avem în vedere, reprezintă cel mai important portofoliu de investiții realizat vreodată in comuna noastră.

Sunt extrem de bucuros că am ajuns in acest punct, dar sunt si încrezător că vom continua să dezvoltăm infrastructura comunei noastre, pentru a creste nivelul de trai al locuitorilor noștri.

Mulțumesc celor care au muncit la documentațiile depuse la finanțare și mai ales colegilor mei, care au susținut demersul nostru la nivel guvernamental, făcând posibil acest rezultat excepțional pentru viitorul comunei noastre”, spune primarul Flavius Roșu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Două vești mari pentru o comună de lângă Timișoara

  1. din fonduri europene nu se poate fura..d’aia nu facem nici autostrazi cu bani europrni…vezi „refuzul” lui cica de a accepta bani europeni pentr autostrada brasov pitesti sau ploiesti (ca nu mai stiu) si dorinta lui de a cosntrui aceasta autostrada in parteneriat public-privat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *