Peste 20 de migranţi din patru ţări, descoperiţi ascunşi în TIR-uri la PTF Nădlac II

Peste 20 de migranţi din patru ţări, descoperiţi ascunşi în TIR-uri la PTF Nădlac II

Peste 20 de migranţi din Nepal, Turcia, Siria şi Afganistan au fost descoperiţi, în ultimele 24 de ore, ascunşi în TIR-uri încărcate cu mărfuri care urmau să iasă din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) la Nădlac II, potrivit Agerpres.

Potrivit Poliţiei de Frontieră Arad, şoferii sunt doi cetăţeni turci şi un român, care transportau obiecte de mobilier, piese auto şi aparate industriale pentru societăţi comerciale din Germania, Olanda şi Polonia.

„În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au verificat compartimentele pentru marfă, iar in interior, printre marfa transportată, au fost descoperiţi ascunşi, în total, 21 de cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Nepal, Turcia, Siria şi Afganistan, care intenţionau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei”, a informat Poliţia de Frontieră.

CITEŞTE ŞI: Protecţia Consumatorilor declară război benzinăriilor Lukoil și Gazprom, precum și lanţului de magazine Berezka

În cele trei cazuri, autorităţile române efectuează cercetări.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *