Percheziții în vestul țării la traficanții de droguri; peste 5.000 de pastile de ecstasy aduse pe trasee atent verificate

Două persoane bănuite de trafic de droguri, arestate preventiv

Percheziții în vestul țării la traficanții de droguri; peste 5.000 de pastile de ecstasy aduse pe trasee atent verificate

Procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul DCCO – Serviciul Antidrog efectuează, joi, 16 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Arad, Bihor şi Vâlcea, în cadrul unei acţiuni de destructurare a unei importante grupări de traficanţi de droguri, care vindea canabis, cocaină şi MDMA (ecstasy) doar unor persoane de încredere, pentru a asigura caracterul conspirat al tranzacţiilor.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, pentru a împiedica descoperirea activităţii infracţionale de către organele de urmărire penală, transporturile de droguri au fost efectuate doar după verificarea în prealabil a traseului, a locaţiilor folosite pentru depozitare şi a zonelor unde urmează să aibă loc tranzacţiile.

CITEȘTE ȘI: Apropiații mamei sinucigașe din Timișoara nu își explică tragedia. Fostul soț “o diviniza pe Iulia, erau OK”

În cauză s-a reţinut că în perioada 30 martie – 7 aprilie 2022, gruparea a comercializat 200 de grame de cocaină şi peste 5.000 de pastile de MDMA.

În urma percheziţiilor domiciliare au fost descoperite importante cantităţi de droguri ce erau pregătite pentru distribuţie, dar şi arme albe.

La sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală vor fi conduse, în vederea audierii, şapte persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfăşurarea activităţilor infracţionale.

Acţiunea beneficiază de sprijinul poliţiştilor din cadrul DCCO – Serviciul Antidrog, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara, precum şi al jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie „Vlad Ţepeş”, conform agerpres.ro.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic şi Criminalistic din cadrul DIICOT şi Direcţia Operaţiuni Speciale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *