Apropiații mamei sinucigașe din Timișoara nu își explică tragedia. Fostul soț “o diviniza pe Iulia, erau OK”

soț

Fostul soț al Iuliei, tânăra din Timișoara care s-a sinucis marți, împreună cu cei doi copii ai săi, își “diviniza” fosta soție, pe care o iubea enorm, spune o prietenă de familie a celor doi.

Alina Radi, cântăreață de muzică populară din Timișoara, se cunoștea cu cei doi de multă vreme, și spune că, asemeni tuturor celorlalți apropiați, nu înțelege ce a împins-o pe tânăra mamă să facă un gest sinucigaș atât de dramatic.

Femeia s-a aruncat, marți, de pe un bloc cu 10 etaje din Timișoara, împreună cu cei doi copii ai săi, în vârstă de 3 și respectiv 6 ani.

CITEȘTE ȘI: Parcare amenajată pe bani publici în fața Spitalului Premiere, chiar înainte ca soția lui Fritz să nască acolo

“Și-a iubit copiii foarte mult.(…) Urmau să se recăsătorească. Nu a dat niciun semn că s-ar putea întâmpla așa ceva. Copilul ăsta e un copil atât de bun, o iubea…. Nu că o iubea, o diviniza!, mărturisește femeia.
Tatăl copiilor e în stare de șoc. El a mers la morgă, pentru recunoaștea celor trei trupuri

Alina Radi spune că tatăl copiilor, care s-a întors acum din Austria, unde locuiește, e în stare de șoc. “Nici măcar eu, care am stat patru ore lângă el, ieri, când a ajuns din Austria… n-a scos un cuvânt.

Cazul ăsta a dărâmat o țară întreagă. Orice femeie care e mamă, e imposibil să nu fi dat o lacrimă când s-a aflat de tragedia asta”, spune ea.

Pe de altă parte, fostul soț al femeii a fost miercuri să recunoască cele trei trupuri, așa cum cere procedura. Nu este clar nici acum motivul care a stat în spatele acestui gest cumplit, însă este luată în calcul și premeditarea, având în vedere că femeia a fost văzută în zona blocului cu zece etaje și în urmă cu câteva zile.

Absolventă de psihologie, Iulia urma să se căsătorească în curând cu tatăl copiilor ei de care, acum câţiva ani, divorţase. Ea locuia impreună cu părinții și cu cei mici în Timișoara, iar el trăia în Austria.

Marți dimineață, femeia de 33 de ani, mereu zâmbitoare în fotografiile pe care le afișa pe rețelele sociale, a plecat să îi ducă pe copii la grădiniță.

Câteva zeci de minute mai târziu, a fost găsită prăbușită în fața unui bloc cu zece etaje din oraș. Lânga ea, erau băieţelul de 3 ani şi fetiţa de 6.

Anchetatorii continuă cercetările și speră să obțină mai multe informații de la fostul soț al femeii, conform stirileprotv.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns