Percheziţie în casa fratelui Anamariei Suru, tânără ucisă în pădurea din Secu

Poliţiştii şi procurorii care anchetează moartea Anamariei Suru, tânăra de 29 de ani ucisă cu sânge rece şi abandonată într-o pădure din Secu, Caraş-Severin, au făcut astăzi o percheziţie în casa fratelui tinerei.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. Secretarul unei comune din Timiș a fost demis după ce a denunțat la parchet falsurile descoperite în primărie

Anchetatorii au ridicat mai multe probe din casa tânărului, acesta fiind suspectul principal în cazul crimei.

Călin Blidariu a intrat în atenția anchetatorilor, el fiind cel care a anunțat dispariția surorii sale la Poliție, după ce, în prealabil, a căutat-o pe tânără împreună cu iubita lui.

CITEȘTE ȘI: Ciclon periculos peste România. Vor fi ploi și vijelii. Regimul pluviometric va fi excedentar în vestul țării. UPDATE

Deși inițial anchetatorii nu au fost conviși că tânăra ar fi fost ucisă, mai ales că fratele ei i-a anunțat că fata ar fi spus că are de gând să își ia viața, necropsia efectuată de medicii legiști a arată că Anamaria Suru a fost ucisă cu bestialitate, fiind lovită de mai multe ori, atât în zona capului, cât și în abdomen.

Fratele Anei, urmărit de un trecut extrem de violent

Pentru declarațiile date în fața poliţiştilor şi procurorilor, la începutul anchetei, dar și pentru trecutul său extrem de violent, fratele Anamariei Suru a devenit suspect în cazul de crimă.

Tânărul a cerut să fie supus unui test poligraf, iar polițiștii au arătat că acesta a trecut testul, răspunsurile lui fiind sincere.

Totuși, trecutul său violent pare să îl urmărească pe fratele tinerei ucisă fără milă în pădurea din Secu.

Potrivit unor surse, chiar în acest an, în luna martie, fratele Anei și-a bătut actuala iubită și chiar i-a rupt o mână, motiv pentru care are un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Fata a cerut ordin de protecție, însă și-a retras cererea după câteva zile.

Mai mult, în anul 2004, o altă iubită a tânărului, Irina, o fată dintr-un centru de plasament, a murit după ce mașina în care se afla alături de iubit a fost cuprinsă de flăcări.

Tânărul a scăpat cu câteva răni ușoare, în timp ce Irina a murit carbonizată, scrie observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns