Patru din cei cinci interlopi care l-au desfigurat pe notarul Viorel Panduru au fost lăsați liberi de procurorii timişoreni. UPDATE: Răspunsul PJT

Patru din cei cinci interlopi care l-au desfigurat pe notarul Viorel Panduru au fost lăsați liberi de procurorii timişoren

Vestea desfigurării în bătaie a notarului timișorean Viorel Panduru de un grup de interlopi, prezentată luni de www.pressalert.ro, a făcut înconjurul țării și a fost subiect de breaking-news.

Gravitatea evenimentului – cei cinci golani au intrat în biroul notarului ziua în amiaza mare, au blocat ușa, au devastat biroul, l-au bătut cu pumnii și picioarele pe Viorel Panduru, administrându-i în același timp un pumn în față și unei secretare și amenințând-o cu moartea dacă sună la Poliție! – se pare că a fost percepută diferit de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara (PJT).

Pare greu de crezut, dar, în urma audierilor din cursul zilei de ieri, procurorul de caz a decis să rețină un singur agresor din cei cinci.

Sigur, din informațiile pe care le avem, cei cinci și-au planificat apărarea și l-au scos în față pe cel mai tânăr dintre ei, un puști de vreo 22 de ani, care a luat totul asupra sa. Interesant este că inclusiv tatăl tânărului interlop, unul dintre cei cinci, a dat vina pe fiul său, negând că l-ar fi lovit pe notar.

Asta în condițiile în care secretara care a deschis ușa în momentul declanșării agresiunii l-a văzut pe șeful ei pus la pământ, înconjurat și lovit de toți cei cinci interlopi! Reținut pentru ultraj și loviri sau alte violențe, bătăușul de 22 de ani urma să fie prezentat Judecătoriei Timișoara, însă ceilalți patru bătăuși sunt liberi ca păsărea cerului.

Ei se pot întoarce oricând la locul faptei, să continue ce au început, de data asta ca represalii pentru că notarul Viorel Panduru a îndrăznit să facă plângere penală. Sau îl pot ataca pe acesta pe stradă, la fel pe secretarele cabinetului notarial, iar de data aceasta deznodământul poate fi și mai tragic.

CITEŞTE ŞI: Un polițist care s-a prezentat la angajare cu un prenume fals împarte amenzi în Timișoara

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au decis că doar unul dintre cei cinci indivizi prezintă pericol social, așa că restul se pot angaja, probabil, ca baby-sitteri, într-atât de inocenți și neprihăniți sunt…

Am solicitat celor de la PJT informații despre acest caz, alăturat aveți răspunsul.

Răspunsul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara:

raspuns parchet


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

9 thoughts on “Patru din cei cinci interlopi care l-au desfigurat pe notarul Viorel Panduru au fost lăsați liberi de procurorii timişoreni. UPDATE: Răspunsul PJT

  1. Ca sa il citez pe Vadim Tudor, Romania este singura tara din lume unde procurorii alearga dupa infractori, nu ca sa ii prinda, ci ca sa imparta prada. Asteptam ziua cand va fi desfigurat de interlopi procurorii sau apropiatia lor. Si va veni.

  2. Notarul avea legaturi cu interlopii?ceva datorii la camatari?nu se spune numic despre motivul atacului..ma gandesc ca nu s-au trezit aia din senin sa atace

  3. Alo. intreb si eu ,sa fie o potriveala de nume, pur intamplatoare,a numelui.notar V.P cu fostul militian cu acel;asi nume? Daca,da,atunci lucrurile e mai complicate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *