Zăpada așternută pe șosele și neatenția unor șoferi duc la producerea de accidente în vestul țării

accidente vest

Un șofer a pierdut controlul volanului pe DJ 682, între Arad și Zădăreni iar mașina a ieșit de pe șosea și s-a înfipt într-un copac.

La fața locului au ajuns, de urgență, un echipaj SMURD și unul de la descarcerare Victima a reușit să iasă singură din autoturism iar echipajul medical i-a acordat primul ajutor.

În județul Caraș-Severin a avut loc un alt accident, o șoferiță reușind “performanța” să ajungă cu mașina în apele Bârzavei. Din primele cercetări a reieșit faptul că femeia, în vârstă de 26 de ani,  nu ar fi adaptat viteza la condițiile de trafic și a pierdut controlul volanului într-o curbă.

Ea venea dinspre Bocșa spre Reșița, iar accidentul a avut loc aproape de cartierul Câlnic. Din fericire, femeia nu a fost grav rănită așa că a putut să părăsească singură mașina căzută în apă și să ajungă la marginea drumului. Norocul a făcut să fie zărită de echipajul unei ambulanțe care mergea spre Timișoara.

Membrii acestuia i-au acordat primul ajutor, după care un al echipaj de la Salvare a transportat-o la Spitalul Județean de Urgențe din Reșița.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *