Pasajul Jiul are pagină de Facebook! Timișorenii își dau întâlnire de Revelion

facebook jyul

Timișorenii își dau întâlnire, de Revelion, la Pasajul Jiul. Sub numele de Jyul, ca să fie ieșit din comun, pasajul are pagină de Facebook și a devenit cunoscut la nivel național. Puțini români mai sunt care să nu fi auzit de acest pasaj și mai ales, de marcajele trasate pe bulevardul Republicii.

Zeci de glume s-au făcut, de la inaugurare până în prezent, creându-se și un eveniment viitor, de Revelion, când bănățenii sunt așteptați să petreacă trecerea dintre ani la pasaj. Până atunci, însă, comentariile și glumele apar zilnic.

Citeşte şi: Bărbat din Uivar, reţinut pentru proxenetism. Ce a făcut împreună cu o tânără de 25 de ani

”În toți acești ani de experiență într-ale circulației nu mi-a fost dat să văd așa ceva. O fi bine, o fi rău? Doar Dumnezeu poate desluși căile întortocheate ale primarului Robu”, a scris pe pagina personală de Facebook Nicolae Istrat, fost șef în Poliția rutieră.

”AC Recaș nu e Poli”, au adăugat alți internauți peste marcajele de pe Republicii.

facebook jiul

Nu este pentru prima dată când după o inaugurare cu fast (pasajul Michelangelo s-a inaugurat chiar de ziua primarului, în 2015) să se ducă vestea pasajelor. Michelangelo a fost păzit luni la rând de polițiștii locali, iar Jiul a devenit cunoscut la nivel național. Cine știe ce surprize pregătește Nicolae Robu la deschiderea pasajului Popa Șapcă…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Pasajul Jiul are pagină de Facebook! Timișorenii își dau întâlnire de Revelion

Lasă un răspuns