Părinţii copiilor din grupa mare nu sunt primiţi de educatoare la serbarea de sfârşit de an, la o grădiniţă din Timişoara

gradinita 5

Părinţii copiilor din grupa mare nu sunt primiţi de educatoare la serbarea de sfârşit de an, la o grădiniţă din Timişoara.

Este aceeaşi grădiniţă unde acum o lună şi jumătate un copil era auzit din stradă cum se ruga de o îngrijitoare să nu îl mai lovească.


siasCITEȘTE ȘI: Luptătorii SIAS care l-au prins pe criminalul polițistului nu au părăsit Timișul înainte de a trece pe la Cristi pentru a-i spune că și-au îndeplinit misiunea

 


Discuţii absolut halucinante au avut loc miercuri după-amiază la şedinţa cu părinţii, la o grădiniţă din Timişoara.

E vorba despre părinţii copiilor înscrişi la grupa mare, care practic peste câteva zile părăsesc grădiniţa. Educatoarele le-au comunicat părinţilor că nu pot participa la serbarea de final de an.

 


fabric 2CITEȘTE ȘI: Locuitorii unui cartier din Timișoara solicită prezența poliției în zonă, ca să mai aibă curaj să iasă pe stradă!

 


Motivul este incredibil: nu e loc în sală pentru părinţi. Educatoarele au pus la cale o serbare în care vor ca simbloic să fie predată „cheia grădiniţei” de la grupa mare la grupa mijlocie.

Şi sala e mică, nu încap prea multe persoane. Aşa că educatoarele copiilor de grupa mare le-au spus părinţilor că se va înregistra serbarea şi vor primi un DVD, să îl vadă acasă_

„De ce nu pot eu să mă bucur de copilul meu? Mihai mi-a spus că abia aşteaptă să venim la serbare cu tataie, cu tati. Mie îmi vine să plâng. Fiecare vrea să îşi vadă copilul.

Tatăl lui Mihai îşi ia liber din străinătate de unde munceşte, să vină să îl vadă la serbare.”, a spus o mămică.

Doamna Mariana, una dintre educatoare, le spune părinţilor: „Nu se poate altfel, pentru noi e o zi specială.”


tanar remeteaCITEȘTE ȘI: El este tânărul care l-a adăpostit pe criminalul Ionel Lepa: „Stau, dar nu mai da / Omorâţi-l și p’ăla!”

 


Serbarea va avea loc exact peste o săptămână şi părinţii nu au avut habar că nu vor putea veni la serbarea propriilor copii.

La finalul şedinţei cu părinţii s-a întocmit şi un proces verbal, iar educatoarele nu au fost de acord ca părinţii să vină la serbare. Unii dintre aceştia au ameninţat căd epun plângere la Inspectorat, alţii că nu îşi vor aduce copiii la serbare, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Părinţii copiilor din grupa mare nu sunt primiţi de educatoare la serbarea de sfârşit de an, la o grădiniţă din Timişoara

  1. Cum se simte acel copil la serbare si sa stie ca parintii lui nu sunt prezenti? Fara grupa mare la serbare si gata! Sa se uneasca parintii si sa scoata copiii la un suc, o inghetata, o prajitura. Locuri sunt destule in Timisoara. Cit despre educatoarea in pricina, ii trebuie un control psihiatric amanuntit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *