Parcele de 3.000 mp pentru case, într-un sat de lângă Timişoara

Satul situate la doar 14 kilometri de Timișoara a fost până acum ocolit de dezvoltatorii imobiliari, mici sau mari.

În curând, însă, pe lângă progresele legate de infrastructura interioară (străzi, utilități) care îl recomnadă, va exista și un motiv cu mult mai puternic decât acestea ca localitatea să devină atractivă și să i se confere un steguleț pe viitoarea hartă a dezvoltării: descărcarea pentru autostradă, amplasarea ei fiind prevăzută la numai 2,5 kilometri de sat.

DIICOT și DGA au blocat complet Vama Moraviţa. Poliţiştii de frontieră, DEZARMAŢI!

Actualmente, la Cerneteaz, locuiesc circa 1.600-1.700 de persoane. Perspectiva sa foarte bună pentru construirea de case noi este dată și de faptul că parcelele de aici au dimensiuni foarte mari, de circa 3.000-4.000 metri pătrați, ceea ce permite dezmembrarea lor, după modelul promovat de alte localități, în special, la Giroc și Chișoda.

Timişoreni, ATENŢIE la cumpărături! E bine să ştiţi asta

Localitatea are în plus și avantajul că, pe lângă distanța mică de municipiu, este o oază de liniște, departe de poluatorii industriali. Există totodată și exemplul foarte apropiat care se derulează la Giarmata, centrul de comună care a făcut deja pași importanți în această direcție și cu siguranță acest spirit va molipsi și satul aparținător.

Carosabil distrus, nervi încordați

Până la momentul startului dezvoltării rezidențiale nu vor trece însă multe luni. Important este să se vadă de la marginea satului drumul spre autostradă și câțiva îndrăzneți să spargă gheața.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Parcele de 3.000 mp pentru case, într-un sat de lângă Timişoara

  1. In Cerneteaz este apa tot timpul….Eu cred ca este un sat de viitor.Ai 3 posibilitati sa intri in oras,depinde unde ai treaba…Badea Cartan,Lipovei,Aradului,Mehala….. . !

  2. INVATATI SA FACETI ACORDUL CORECT SATUL SITUAT SI NU SITUATE.CARE UTILITATI O AMARITA RETEA DE APA CARE MAI MULT NU FUNCTIONEAZA MAI ALES VARA CIND NU FUNCTIONEAZA.

Lasă un răspuns