Carosabil distrus, nervi încordați

Firma care se ocupă de plasarea în subteran a cablurilor de legătură între semafoarele care fac parte din faimosul sistem de management al traficului din Timișoara lasă un dezastru de nedescris pe arterele orașului.

Din păcate, este vorba despre unele dintre cele mai circulate străzi, astfel că lucrările îngreunează și mai mult traficul. Chiar și acolo unde cablurile au fost deja trase prin subteran iar șanțurile au fost astupate, situația rămâne dificilă atât pentru șoferi, cât și pentru pietoni. În gropi a fost pus pământ și pietriș, care sar de sub roțile mașinilor și pun în pericol siguranța celor care se aventurează prin zonă.

MEGA-ANCHETĂ în Sănătate! Judeţele TIMIŞ şi ARAD, în colimator

Din nefericire, Timișoara nu oferă prea multe trasee alternative, care să permită ocolirea porțiunilor blocate de șantiere.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Carosabil distrus, nervi încordați

  1. Nu se sesizeaza nimeni cu spalatura asta de bani cu semafoarele? Fiecare stalp are pus pe el 2 semafoare. La ce au mai platit si montat semafoarele mici(semafoare de ajutor pt prima masina care in mod normal nu poate vedea semaforul mare de sus) daca semaforul mare este pus la 1.5 metrii inaltime si e prfect vizibil din prima masina? Ca sa nu mai vorbim ca s-au pus semafoare si pe strazi care nu vad mai ma mult de 2-3 masini pe ora… Alta investitie gen „palmieri” (a se citi boscheti tunsi sa arate ca palmierii) a domnului primar Robu.

  2. Credeti ca ii pasa lui Robu? Omul acesta este depasit de situatie, de ce nu merge in inspectie de santier? Sa vada si el cum circulam noi. Dar probabil, din Mercedesul lui nu simte. Ne pune in pericol viata noastra si a copiilor nostrii. Daca sare o pietreicica cand trece o maisna si loveste un copil? Nu s egandeste la asta. trist, avem nevoie de schimbare, cineva capabil sa gestioneze corect aceste probleme.

Lasă un răspuns