Ovidiu Drăgănescu: „O prezentare falsă ce trebuie lămurită pentru cei care nu cunosc Timișoara! Realitatea nu are nicio legătură cu afirmațiile lui D. Fritz!”

Ovidiu Drăgănescu: "O prezentare falsă ce trebuie lamurită pentru cei care nu cunosc Timișoara! Realitatea nu are nicio legătură cu afirmațiile lui D. Fritz!"

Ovidiu Drăgănescu: „O prezentare falsă ce trebuie lămurită pentru cei care nu cunosc Timișoara! Realitatea nu are nicio legătură cu afirmațiile lui D. Fritz!”

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat joi pe pagina sa de Facebook: „Am zis că nu mă voi opri. Azi am semnat dispoziția de demolare pentru a recupera o stradă întreagă. Ați citit bine! Legătura între Bulevardul Loga și Parcul Copiilor, de care unii timișoreni își mai aduc aminte, a căzut pradă clanurilor bine-cunoscute. Probabil la mica înțelegere cu administrația de atunci.

Acum mulți ani, strada Cezar a fost închisă cu garduri cu ornamente kitschoase, au apărut niște construcții și o poartă. Și așa, strada publică a devenit curte privată pentru două vile de pe Loga. Și nimeni nu a văzut nimic! Ultracinstitul primar Robu probabil a fost prea ocupat cu primăria care frauda concursuri pe bandă rulantă.
Recunosc că la subiectul ăsta, mi-e greu să-mi ascund revolta. Cu fiecare nou caz de recuperare a terenurilor orașului vedem dimensiunea halucinantă a acestei caracatițe care a acaparat Timișoara timp de decenii. Și nimeni nu a avut curaj să pună piciorul în prag și să oprească aceste furturi din bunurile timișorenilor.
Așa cum am mai zis: pe mine nu mă intimidează nici cu tertipuri juridice (mă aștept la plângeri penale și altele), nici cu agresivitate, nici cu atacuri politice prin ricoșeu.
Vremurile în care patrimoniul Timișoarei era prădat cu complicitatea administrației au trecut. Teren cu teren, vilă cu vilă recuperăm ce e al timișorenilor.
Intrăm în următoarele zile pe teren și demolăm ce n-are ce căuta pe strada noastră. Apoi o vom redeschide în regim pietonal și velo.
Și în 9 iunie, apărăm ce e al Timișoarei cu votul nostru”.

Subprefectul Ovidiu Drăgănescu a reacționat, printr-o postare pe aceeași rețea de socializare:

„O prezentare falsă ce trebuie lămurită pentru cei care nu cunosc Timișoara!
Realitatea nu are nicio legătură cu afirmațiile lui D. Fritz! Nu pot accepta campanie electorală bazată pe neadevăruri!

Încă din anii 1950 exista actuala configurație a acestei străzi (Cezar) ce figurează doar pe hârtie!

Strada a fost modificată prin anii ’50 de către Miliția județului Timiș. Sediul Miliței era chiar în clădirea de pe Loga nr 38, cea cu gardul în discuție. Ce clanuri erau pe-atunci?

Dacă tot reveniți la starea inițială, demolați și cealaltă construcție ilegală făcută la repezeală și în dispreț de Internele de atunci”.

CITEȘTE ȘI: Cristian Moș, candidat independent la funcția de primar al Timișoarei: Cu Fritz la conducere am pierdut tot – filiale locale, candidați, până și primari în funcție au renunțat la USR. Am pierdut chiar și oamenii buni din PLUS

Sursa foto: Facebook


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Ovidiu Drăgănescu: „O prezentare falsă ce trebuie lămurită pentru cei care nu cunosc Timișoara! Realitatea nu are nicio legătură cu afirmațiile lui D. Fritz!”

  1. Pipi Cârpaci dorește să se redeschidă acea strada, sa se poată lăuda că are singura casa de pe strada Cezar Nr. 1. Doar a deschis și proces cu Primăria pe această speță, subiect existent de pe vremea viceprimarului Stoia. Daca e buna sau nu redeschiderea acestei foste străzi vom vedea…

  2. O tot arde cu autorizațiile de construcție. La acele vremuri staul era unic proprietar, nu persoanele fizice au construit.

    1. Demolează ceea ce sa construit ILEGAL! ai habar ce inseamna legal sau ilegal? Acest primar se lupta cu cei care au făcut ” ordinea” în oraș,cu clanuri cu oameni de afaceri murdare!

  3. Dominik Nimik, ce harnic ești acum în campanie ! Poate mai prostești câțiva usr-isti sa te voteze , ca pe timișoreni sigur nu ! Pregateste-ti bagajul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *