Oraşul Sânnicolau Mare rămâne fără gaz în 18 şi 19 noiembrie

Oraşul Sânnicolau Mare rămâne fără gaz în 18 şi 19 noiembrie

„Ca urmare a unei avarii anunțate de OMV Petrom la o conductă de alimentare cu gaze naturale, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar serviciul de distribuție a gazelor naturale joi, 18 noiembrie, începând cu ora 08.00, până vineri, 19 noiembrie, ora 22.00, în localitatea Sânnicolau Mare, jud. Timiș.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

CITEŞTE ŞI: Un tânăr care voia să arunce o bombă cu cuie în Budapesta, arestat de anchetatorii maghiari. Jurase credință Statului Islamic

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

CITEŞTE ŞI: Un angajat al DNA a fost prins în flagrant de colegii săi în timp ce lua mită 6.000 de euro

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări”, a comunicat Delgaz Grid.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns