Intervenţie la casa domnului Emeric din Gătaia

Intervenţie la casa domnului Emeric din Gătaia

Casa domnului Emeric din Gătaia este un nou proiect al Asociaţiei Acasă în Banat, care, după cum ne-a obişnuit, face strigare pentru o nouă acţiune de voluntariat.

”Pe domnul Emeric l-am cunoscut după ce Larisa Petronela a povestit cum l-a întâlnit la ocazie şi a rămas impresionată de situaţia lui. Văzând postarea ei, mulţi oameni ne-au semnalat că domnul Emeric are nevoie de sprijin şi astăzi ne-am decis să îi facem o vizita pentru a vedea cum putem noi să îl ajutăm.

Am întâlnit un om simplu, blând si modest, foarte credincios, care trăieşte de pe o zi pe alta, suferind de mai multe boli. Atât de greu o duce încât a cerut să se deconecteze de la curent pentru că nu-şi permitea să plăteasca factura şi nu voia să aibă datorii.

Ne-a impresionat foarte mult şi ne-am decis să-l ajutăm, aşa cum ştim noi s-o facem. Aşadar, după ce ne-am consultat cu Larisa şi cu oamenii care s-au oferit deja să ajute, ne-am decis ca sâmbătă, 20 noiembrie, la ora 8, să fim prezenţi la Gătaia pentru că vrem să-i facem o bucurie domnului Emeric.

Vrem să schimbăm uşa de la intrare şi ferestrele, să zugrăvim toată casa, să punem parchet, să izolăm holul, să înlocuim gardul şi să eliberăm curtea de moloz, să mobilăm şi amenajăm căsuţa şi, dacă va fi posibil, să-i punem şi un mic panou solar, cât să aibă lumină în locuinţă.

Intervenţie la casa domnului Emeric din Gătaia

Toţi cei care vor să participe la acţiune sunt rugaţi să ne anunţe pe pagina noastră de facebook Asociatia Acasa in Banat sau la telefon 0748 918091. Cei care doresc să ne sprijine pentru a susține cheltuielile cu această acțiune o pot face prin donații către:

Asociaţia Acasă în Banat

Banca Transilvania: Cont LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801
Cont EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801,SWIFT/BIC: BTRLRO22,
OTP Bank: Cont LEI: RO80OTPV190001300530RO01
PayPal: [email protected],Revolut: 0748918091.
Vă rugăm să specificaţi în transfer <<casa Emeric>>”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns