Oficial: Dan Petrescu a refuzat echipa națională de fotbal. Mutu este marele favorit

Oficial: Dan Petrescu a refuzat echipa națională de fotbal. Mutu este marele favorit

Oficial: Dan Petrescu a refuzat echipa națională de fotbal. Mutu este marele favorit. Dan Petrescu fost ofertat de FRF în urmă cu câteva săptămâni, iar antrenorul CFR-ului a declarat că va da un răspuns final după ultimul meci al campioanei din acest an.

Duminică, ardelenii au trecut cu 1-0 de FC Argeș, însă antrenorul a refuzat să vorbească despre preluarea echipei naționale, mărturisind că trebuie să poarte o discuție cu șefii clubului din Gruia.

Se pare că a aceasta a avut deja loc, iar Dan Petrescu a decis să decline oferta federației și să continue la CFR Cluj.

„Am discutat. Nu pleacă nicăieri. Va continua la CFR Cluj”, a declarata Neluțu Varga, omul numărul unu din cadrul clubului CFR Cluj, pentru playsport.ro .

Așadar, Dan Petrescu refuză pentru a 2-a oară în carieră oferta de a deveni selecționer, el făcând acest lucru și în trecut, pe când se afla tot sub contract cu CFR.

Adrian Mutu, marele favorit

În contextul în care Dan Petrescu a spus „NU”, Adrian Mutu devine mare favorit să preia echipa națională.

„Briliantul” este liber de contract și nu ar avea niciun motiv să refuze, mai ales că se află în relații apropiate cu oficialii de la Casa Fotbalului din perioada în care a pregătit naționala de tineret.
Răzvan Burleanu a încercat să aducă un antrenor mai consacrat, dar s-a lovit, pe rând, de refuzuri din partea lui Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu sau Dan Petrescu. Varianta Adi Mutu a fost mereu una de rezervă, dar acum aceasta devine cea mai probabilă, conform eurosport.ro.

Așadar, echipa națională va începe un nou capitol sub comanda unui nou antrenor fără experiență, care nu a demonstrat deocamdată aproape nimic în cariera de tehnician, dar care are un nume imens și o carieră de fotbalist fantastică în spate, ceea ce echilibrează serios balanța.

CITEŞTE ŞI: Trist! Sirenele n-au sunat în centru la aniversarea Timișoarei eliberate de comunism

Cel mai probabil, obiectivul noului selecționer va fi calificarea la EURO 2024, unul deloc imposibil. La turneul final din Germania se vor califica primele 2 clasate din grupele preliminarii, dar și 3 echipe provenite din Liga Națiunilor, acolo unde prima reprezentativă are o grupă accesibilă.

Foto: Eurosport


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *