O tânără a bătut la uşa unui bărbat de 62 de ani şi l-a întrebat dacă „o serveşte cu o cafea”. Ce a urmat nu-i greu de închipuit

O tânără a bătut la uşa unui bărbat de 62 de ani şi l-a întrebat dacă "o serveşte cu o cafea". Ce a urmat nu-i greu de închipuit

O tânără a bătut la uşa unui bărbat de 62 de ani şi l-a întrebat dacă „o serveşte cu o cafea”. Ce a urmat nu-i greu de închipuit

În data de 20 noiembrie 2022, în jurul orei 14:30, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat un bărbat în vârstă de 62 de ani, care a reclamat faptul că, în cursul dimineții, în jurul orei 9:00, la ușa locuinței sale, din municipiul Hunedoara, s-a prezentat o tânără care l-a întrebat dacă… „o servește cu o cafea”.

„Persoana vătămată a refuzat-o, iar în momentul în care a încercat să închidă ușa locuinței, un bărbat necunoscut a împins ușa, a intrat în holul locuinței și l-a bruscat pe proprietarul locuinţei, după care a intrat într-o cameră, de unde a luat un telefon mobil.

Totodată, tânăra a pătruns în locuință fără drept și a luat un tub de spray-deodorant şi un pachet de țigări.

În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiuni de tâlhărie calificată, iar în urma activităților investigative au identificat un tânăr în vârstă de 28 de ani (persoană aflată deja sub măsura preventivă a controlului judiciar într-o altă cauză penală, în care este bănuit de comiterea mai multor furturi din autoturisme) şi o tânără în vârstă de 18 ani, ambii din municipiul Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: Exclusiv! Primarul Dominic Fritz a pregătit terenul instalării ilegale a unei secretare într-un fotoliu de director și i-a asigurat ulterior protecție totală! (Audio și capturi WhatsApp)

Tânărul a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Hunedoara, care au emis, pe numele acestuia, mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, în timp ce faţă de tânără, poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, aceasta fiind depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva”, a transmis IPJ Hunedoara.

Imagine cu titlu ilustrativ / Foto: pond5.com


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *