Coloane de camioane de până la 8 kilometri, la frontiera de Vest

46.000 de tone de dioxid de carbon pe an emis de vehicule în timpul așteptării la controlul de frontieră – Raport KPMG despre impactul de mediu al rămânerii României și Bulgariei în afara Schengen

Coloane de camioane de până la 8 kilometri, la frontiera de Vest.

Coloane de camioane de până la opt kilometri s-au format, miercuri, înainte de Punctele de Trecere a Frontierei Nădlac II şi Vărşand, unde şoferii aşteaptă cel puţin două ore şi jumătate pentru formalităţile de trecere în Ungaria, atât din cauza numărului mare de automarfare prezentate la graniţă, cât şi pentru că ţara vecină nu a alocat personal suficient pentru control.

CITEȘTE ȘI: OncoHelp: 27 de fotolii noi de chimioterapie cumpărate din donațiile făcute de oamenii cu inimă mare 

Potrivit aplicaţiei “Trafic online” de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, la Nădlac II sunt deschise trei artere de control pentru traficul greu, pe sensul de ieşire.

“Trafic intens – număr mare de automarfare prezente la verificările de frontieră pe sensul de ieşire din ţară. Lipsă personal din partea autorităţilor maghiare”, transmite aplicaţia.

Conform sursei citate, se aşteaptă cel puţin 150 de minute pentru efectuarea formalităţilor de ieşire.

La Vărşand, sunt deschise tot trei artere de ieşire (capacitate maximă) pentru traficul greu şi se aşteaptă minimum 180 de minute. La Nădlac I este deschisă o arteră şi se aşteaptă 80 de minute.

Poliţia de Frontieră Arad a precizat, pentru AGERPRES, că înainte de Nădlac II coloana de automarfare formată pe autostradă este lungă de opt kilometri, iar înainte de Vărşand este de şase kilometri, pe drumul naţional.

Pe sensul de intrare în România, sunt probleme doar la Nădlac II, unde şoferii de camioane aşteaptă o oră pentru a trece graniţa.

sursa: agerpres

hunedoaralibera

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *