O șefă din primărie, dată de gol că își plantează oamenii de încredere în poziții-cheie

DASMT

Din sloganul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara (DASMT) – „În slujba oamenilor” – pare să lipsească un cuvânt, o sintagmă mult mai aproape de adevăr putând fi „În slujba oamenilor noștri„.

Cel puțin asta reiese dacă lecturezi memoriul expediat președintelui Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, Vasile Felix Cozma, de către timișoreanul Eugen Bucur (candidat la funcția de director general al DASMT), memoriu din care v-am prezentat pasaje ample în articolul publicat săptămâna trecută și intitulat „Un candidat la un post de director în primărie acuză o posibilă trucare a concursului”.

În episodul de astăzi vă prezentăm alte pasaje din petiția respectivă, care fac referire la un alt concurs, recent încheiat, cel pentru ocuparea funcției de director general adjunct în cadrul aceleiași direcții de asistență socială. Un concurs cu un singur candidat.

Concurs cu dedicație

La început, președintele ANFP este pus în temă cu prietenia dintre cele două celebre Rodici ale Timișoarei, pentru ca apoi să fie introdus în subiect: „Ca să înțelegeți mai bine ce se petrece la Timișoara și modul cum este privită legea de către cele două doamne (n.r. – Rodica Surducan, directorul general adjunct interimar al Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara – DASMT, respectiv Rodica Aurelian – șefa Serviciului de Resurse Umane al Primăriei Timișoara), chiar dacă de această dată nu implică ANFP, o să încerc să vă descriu în câteva rânduri ocuparea funcției de director general adjunct al DASMT (funcție contractuală) de către numitul Murariu Marius, prin concursul organizat în 8.01.2019.

Astfel, condițiile de participare specifice au fost croite pentru omul doamnei Surducan Rodica, mâna ei dreaptă. Conform anunțului nr. 15959/5.12.2018, candidatul trebuie să aibă <studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în unul din domeniile: asistență socială, sociologie, psihologie, juridice>. Ca atare, aici s-ar fi putut încadra Murariu Marius (absolvent de asistență socială) și chiar doamna Surducan (absolventă de <juridice>).

O a doua condiție a fost aceea de <studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniile administrației publice, management>. Ei bine, în aceste condiții nici doamna Surducan nu ar mai fi putut fi… director, deoarece este absolventă de masterat sau postuniversitar doar în asistență socială și ceva <juridice>, dar nu în <domeniile administrației publice, management>. Aici s-ar fi putut încadra doar mâna ei dreaptă, care are un masterat sau postuniversitar în managementul asistenței serviciilor sociale! Mai mult decât atât, candidatul trebuia să aibă <vechime minim 7 ani în specialitatea studiilor, minim 5 ani în funcție de conducere> (…) Este clar pentru orice instanță din lume că, din moment ce pentru ocuparea unei funcții publice de conducere se consideră rezonabilă condiția de 2-3 ani vechime în specialitatea studiilor, orice fel de cerințe peste aceste cifre reprezintă o dedicație, adică încercarea de fraudare a concursului! De ce?”.

Legea spune altceva

Directorul general adjunct interimar Rodica Surducan și directorul general adjunct plin Marius Murariu
Directorul general adjunct interimar Rodica Surducan și directorul general adjunct plin Marius Murariu

Răspunsul la toate aceste chestiuni este dat tot de Eugen Bucur, care nu face altceva decât să citeze din legislație: „Iată ce spune HG 797/2017 (modificată și actualizată în 18.06.2018) pentru aprobarea regulamentelor-cadru de organizare și funcționare ale serviciilor publice de asistență socială și a structurii orientative de personal, la articolul 13, alin. 2 și 3 din Anexa nr. 2 (adică aceea care se referă la direcția de asistență socială organizată în subordinea consiliilor locale ale municipiilor și orașelor – cazul nostru): <(2) Candidații pentru ocuparea postului de director/director executiv trebuie să aibă o vechime în specialitate de cel puțin 3 ani și să fie absolvenți de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în unul dintre următoarele domenii de licență: a) asistență socială sau sociologie; b) psihologie sau științe ale educației; c) drept; d) științe administrative; e) sănătate; f) economie sau management, finanțe, contabilitate. (3) Pot participa la concursul organizat pentru ocuparea funcției publice de conducere de director/director executiv și absolvenți cu diplomă de licență ai învățământului universitar de lungă durată în alte domenii decât cele prevăzute la alin. (2) cu condiția să fi absolvit studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administrației publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice> (am subliniat toate specialitățile ai căror absolvenți ar fi avut dreptul să se prezinte la concurs și pe care, de dragul Favoritului, jurista Surducan i-a tăiat dintr-un condei, adică le-a încălcat și le-a interzis dreptul de a candida!!). Absolvenții tuturor acestor specializări se pot îndrepta cu acțiuni în instanță împotriva DASMT și a Primăriei Timișoara pentru încălcarea cu bună știință a drepturilor lor firești și pentru daune interese…”.

Probe în familie

În final, petiționarul timișorean mai ridică o problemă: „În mod normal, fiind vorba de o funcție de director și în lipsa unui director general numit de primar în urma unui concurs susținut la ANFP, concursul trebuia organizat de ordonatorul principal de credite (n.r. – Primăria Municipiului Timișoara) și nu de persoana numită director general adjunct al DASM Timișoara. Și povestea ar putea continua… Mă opresc aici, precizând că și proba scrisă a noului director adjunct a fost susținută doar în prezența unui membru al comisiei (Rodica Surducan), fiind destule momente când candidatul s-a supravegheat singur, iar proba orală s-a desfășurat doar în prezența celor două Rodici (Aurelian și Surducan)”.

Întrebări (încă) fără răspuns

Domnul Bucur n-a primit încă nici un răspuns din partea ANFP și probabil nici nu va primi până în 11 februarie, zi în care este programată proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcției de director general al DASMT, care, așa cum v-am relatat în episodul precedent, se va desfășura la… Arad! La rândul nostru, marți după-amiază, i-am trimis printr-un mesaj telefonic trei întrebări pe tema concursului din ianuarie doamnei Rodica Surducan, aceleași trei întrebări adresându-le, miercuri la prânz, și purtătoarei de cuvânt a instituției. Până la finalizarea acestui articol n-am primit nici un răspuns, dar în momentul în care ni se va răspunde, vom reveni cu lămuririle primite.

Pe hârtie una, în realitate alta

Altfel, prea multe comentarii n-avem de făcut, HG 797/2017 este clară, iar citatele date de Eugen Bucur sunt corecte. Referitor la organizarea concursului din luna ianuarie, este, într-adevăr, cel puțin curios cum de directorul general adjunct interimar Rodica Surducan (numită în august 2018 prin dispoziție de primar) a supervizat concursul pentru un post identic și nu s-a ocupat de acest lucru Agenția Națională a Funcționarilor Publici sau măcar Primăria Muncipiului Timișoara…

Și încă un aspect: dacă luăm în considerare punctul 3 al Raportului de specialitate nr. 6638/21.05.2018 privind modificarea și aprobarea organigramei, statului de funcții și regulamentului de organizare și funcționare ale Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara (DASMT), funcția de director general adjunct s-a transformat, practic, în funcție de director general adjunct economic: „Se reorganizează activitatea Directorului General Adjunct – funcție publică în sensul că va coordona activitățile de achiziții publice, contabilitate, buget, finanțe, beneficii sociale și administrative. Solicităm modificarea menționată datorită următoarelor: gestionarea unui buget anual de 92.191.930 lei, acordarea de beneficii sociale în valoare de 221.000 lei și salarii către asistenții personali și indemnizații în valoare de 51.320.530 lei, respectiv gestionarea unui patrimoniu în valoare de 4.162.082 lei”.

Această reorganizare a activității directorului general adjunct al DASMT a și fost aprobată de Consiliul Local Timișoara în ședința din 22 mai 2018.

Păi și-atunci?! Cum să-i excluzi dintre posibilii candidați la postul de director general adjunct pe absolvenții de economie, management, finanțe sau contabilitate, când de așa ceva aveai nevoie în primul rând?!

Simplu: pentru că ești în slujba oamenilor. A oamenilor tăi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

47 thoughts on “O șefă din primărie, dată de gol că își plantează oamenii de încredere în poziții-cheie

 1. Nesimtitii astia blocheaza traficul in fiecare zi pe strada Ioan Plavosin. Le este greu sa isi parcheze carutele pe Sagovici. Continuu este blocat un sens pe strada Plavosin. Alooo, comunitarii, nici o masura?

 2. Cred ca va cam scapa amanunte: Das Tm are doi directori adjuncti. Unul functie publica (inca vacant momentan) si unul pers contractual.
  Cel ce are in „grija” serviciile sociale. In rest,…toate bune si frumoase. Nu pot spune ca nu aveti mare dreptate cu „in slujba oamenilor nostri
  Weenend placut si eu as zice sa va resemnati ca faptul este consumat. Ce-i al ei e pus de-o parte

  1. Eu zic ca nu mi-a scapat nici un amanunt 🙂 Angajarea personalului contractual pe functii de conducere nu poate fi facuta cu incalcarea legii. Exact aceleasi conditii legale trebuie indeplinite.

 3. Să cereți lista furnizorilor de produse alimentare. Surfucan are nepotul care aduce legumele la Cantină Socială și la Căminul de Bătrâni.

  Credeți că e singura in situatia asta? Multe neamuri, pile de prin PNL, oameni care nu fac altceva decât să raporteze șefei cine spune ceva rău de ea. Aranjează toate concursurile și își bate joc de angajați.

  E o ipocrită aceasta femeie. Majoritatea angajaților care sunt împotriva ei sunt chemați in comisii de disciplină și sancționați.

   1. Domnule jurnalist,
    Ceea ce scrie domnul de mai sus nu-s inventii. Are dreptate. Este una din cele mai mizere ființe pe care le-am văzut vreodată. Eu am avut de-aface cu ea.
    Minte de îngheață apele.

    Angajații se pregătesc, nu toti, să o susțină public pentru a arăta că nu este adevărat ce spun unii despre ea.
    Toti oamenii care ocupa un post de șef de compartiment/serviciu o sustin fără nicio ezitare.

    În schimb, cei care îi sunt potrivnici le împiedică accederea la concursurile interne, promovează alte persoane din interior care nu au treaba cu multe lucruri din realitate, îi muta disciplinar in alte departamente pe cei care i se par ca nu sunt pe aceeasi undă și ele pot continua.

    Numai in anul 2018 au plecat peste 35 de persoane care i-au stat împotriva, așa că nu vă mirați.

    Multora le e frica de ea și de cei care sunt pe lângă dansa.

    1. Stimatä d-nä Matei.
     Dacä sunteti de partea dreptätii contactati vä rog Redactia /D-nul Brindescu
     cu informatii concrete.

 4. Aceasta femeie are răzbunarea in sânge. Soferul e încadrat în altă funcție, pe un alt serviciu și adus la sediul de pe Plavosin.

  Este mai rau ca in comunism.
  Toti se tem de ea. Este o razbunatoare. Ii pleaca angajații pe capete. Are in fiecare serviciu, respectiv la șefia departamentelor oamenii ei adusi de prin ce te miri ce locuri. Unii sunt competenti, altii se fac.

  Cat despre aceasta femeie, Rodica Surducan, ar trebui menționat că știe să joace bine teatru.
  Eu am plecat din cauza ei ca am văzut cât de josnic se poartă cu oamenii. Mie personal nu mi-a făcut rau, dar am vazut colegilor ce le-a făcut, încât unii chiar si-au dat demisia.

  Unii stau acolo ca să se compromită, nu pot spune multe despre ea ca ii cheamă in comisii de cercetare și îi sancționează pana îi muta in alte servicii care nu sunt conforme cu pregătirea lor. Vezi exemplu fostei șefie de la achizitii si mutata ca nu a vrut sa ii faca pe plac.

  Rodica Surducan tine strâns de post ca sa nu plece de la ciolan. Are multe bube. A creat posturi de șefi doar pentru a nu demasca materiile ei.

 5. Mereu e mai frumos de dat cu părerea la vecinu în curte nu ? Sunteți psd ? Întreb pentru un prieten.Probabil cei contra Doamnei Rodica sunt foști angajați cu remușcări și frustrări…Toată lumea își dă cu presupusu,altceva nu are 😊

  1. Va acordați prea multă importantă dacă aveți impresia ca foștii angajați se mai gândesc la persoana ei sau instituția respectiva. Am putea afirma poate faptul ca ei sunt singurii care ar avea curaj sa spună cate ceva. Dar cei mai isteți dintre ei s-au convins ca nu are rost nici sa spună, nici sa facă ceva. Pentru ca sunt cauze pierdute atât ea cât și instituția.

 6. Le merge cam demult acestor creaturi numite „Rodica” cu comportament de stapani pe plantatie, ambele venite cu pluta in urbea noastra, nimeni nu vede , nimeni nu aude .

 7. Santeti super deștepți ,ca bucur o fi Bănățean neaoș din Oltenia,sa nu mai vorbim de ceist-ul care își dădea colegii in gât la U.M…..pe vremea trecută și dacă m-a supărați va scriu un roman despre aceasta scursoare,numit ,bucur”!!

  1. ,, Domnule Popescu Mihai“sunteti de toatä jena.
   Ce conteazä din ce Zonä provine D-nul Bucur.
   Omul are suficiente Studii si experientä in domeniu unde si lucreazä defapt.
   Stiati cäci D-nul Bucur are si un Doctorat in Sociologie???Numai un exemplu pe lingä alte Studii in doneniu.
   ,, Ceis-tul“ de altä datä???
   Dovediti dacä stiti ,, negru pe Alb“
   Este cazul sä intervinä Autoritätile de Control in aceastä Institutie condusä de Doamna Surducan .
   Este un mare Scandal pe seama unor oameni necäjiti si copii cu probleme
   Rusine🙁
   Faceti parte din acest cerc cu sigurantä si cu sigurantä nu este identitatea cu care vä prezentati.Adevärul la ivealä.👎👎👎

 8. Ma „bucur” ala macar avea o calificare , astea sunt sfertodocte cu patalama si cineva le tine spatele , una analfabeta pasunista si cealalta cu fata machiata ca la pompe funebre .

 9. Mai cicu ,ăla are la baza Sc. de turnător ,măcar cele doua doamne au Sc. făcută la timpul ei,ți-ar place ți-e sa ai capacitatea intelectual-organizatorica al lor,dar in viața unii se nasc sa conducă iar alți trebuie sa învețe ca trebuie sa fie conduși!A…era sa uit dacă nu te ajuta și fizicu ,bortos” ce sa mai conduci…?

  1. Dumneavoasträ chiar nu sunteti in toate facultätile mintale.
   Pe departe gindul meu sä jignesc.
   Consultati vä rog un medic de specialitate.
   Vorbiti despre intelectualitate,Studii , Nivel de culturä, experientä.
   Sä jigniti este josnic si nu este Argument in subiectul abordat
   Dovezi vä rog.
   Redactia asteaptä.
   Ghinionul este cäci dintr-o contestatie a iesit in Scandal.
   Pe bunä dreptate si nimeni nu s-a asteptat😜

 10. Marius Murariu, valetul de treflă, îmi amintesc acum un an cum primea cheia de la masina doamnei, sa o ducă la spălat, lista cu cumpărături… de toate treburile se achita cu succes. Acum am auzit ca ii trage la poarta și este partenerul ei de bautură, asa ca înțelegem condițiile preferențiale ale domnului M. El este doar un oportunist, toată viata a pupat funduri și după la călcat pe cap pe ala care l-a ajutat. Stați pe pace oameni buni, pe doamna Surducan o sa o aranjeze el, mai un an sau maxim doi și domnul M o sa pupe funduletele mai sus poziționate, o sa spună câte o vorba care sa scoată în evidenta faptul ca nimfa blonda e expirata și treptat ea va pierde teren și el va câștiga. Eu pariez pe Murariu, el o sa ii facă de petrecanie.

 11. Mircica, cred ce spui… și când lucra în Direcție doamnei „ii trăgea la poarta șoferul”, dar cred ca dacă domnul M prestează nu o face de placere…este doar un pic folosit. Cunosc și disponibilitatea lui pentru linguseala și pupat în fund.

 12. Domnule Popescu Mihai
  Sunt convins ca nu aveti curajul sa va lepadati
  De anonimat; din intuneric fiecare caine musca; mi-as dori sa va cunosc, sa ne intalnim si sa aduceti dovezi pentru afirmatii dumnavostra; asa sunt oamenii de caracter;
  Era de asteptat sa apara afirmatii de aceasta natura; am facut la Primul comentariu afirmatia ca o sa apara si „Sacalii“
  Ideal ar fi o emisiune in direct in care fiecare poate sprijinii afirmatiile; oare ar exista protagonisti?
  M-as bucura ca in tara noastra sa fie mai multi oameni de caracter; in aproape 30 de Ani ne-am batut joc de noi si copiii nostri;
  Prin aceste „manevre“ suntem exemplu pentru generatia tanara?
  Mi-as dori ca si tineretul sa fie mai activ pentru propriul viitor.
  Cu stima Marius Popescu

 13. Ce tare ar fi, Bucur se agita tot sa ii clatine scaunu și sa o trimită în pensie Murariu. Și eu m-am gândit uneori la asta, vad ca nu sunt singura. Ii uram succes domnului Murariu.

 14. Oare ar trebui sa ne resemnam, asa cum ne sugera o doamna într-un comentariu anterior, sa acceptam tot fără ca măcar sa comentam?!? Mama lor de nemernici, își bat joc de noi pe banii noștri. Mizerabilii!!!

 15. Eu tot mai visez la momentul in care instituțiile avizate ii va întreba sau mai exact verifica ce anume fac concret oamenii angajați acolo. In special cei bine plătiți. Dar stim ca asta nu se va întâmpla pentru ca a fost suficient de isteață sa -ți angajeze cate o Dedicație din fiecare instituie menită sa-i controleze activitatea. Dar speranța moare ultima. In fata cuiva tot va Răspunde pentru toate păcatele ei. Chiar dacă nu pe lumea aceasta.

  1. Bai, asta care te dai cu alt nick-name de ce nu iti dezvalui identitatea?

   De ce te folosesti de numele asta?
   Crezi ca nu stim ca esti alta persoana?
   Cine stie daca nu cumva folosesti acest nume ca sa te razbuni tu personal pe aceasta doamna?

   Sunt ferm convins ca nu este un singur Zoltan (Zoli) in Timisoara asta mare, dar era mai cinstit sa iti scri numele tau ca sa nu creezi confuzii.

   Ma debarasez de aceste comentarii si ma abtin pentru a nu se crea confuzii. Nu este treaba mea sa reclam ceea ce fac altii, sunt institutii/organe abilitate in a face cercetarile care se cuvin.

   Zilele trecute am fost abordat in privinta acestor comentarii, ca fiind ale subsemnatului.
   Nu sunt atat de neinspirat sa imi expun datele- numele mic pentru a comenta pe marginea unui subiect , ci dimpotriva sunt cat se poate de cinstit si imi dezvalui identitatea (nume, prenume) cand e vorba de a comenta pe marginea unui subiect, asa procedez si la celelalte siteuri de stiri online.

   Asadar, pentru cei care speculeaza ca as folosi sau mi-as lasa „amprenta” cu diverse comentarii rautacioase la adresa cuiva, o voi face lasadu-mi datele reale, nu folosind nickname-uri sau pseudonime, iar punctul meu de vedere va fi totdeauna obiectiv fara a aduce acuzatii publice la adresa unei persoane (o voi face in particular, nu public!)

 16. Bunä seara,
  O dovadä cäci anumite persoane ,, atacä
  ca si lupii in umbrä“
  Jigniri maxime si cuvinte injositoare ar trebui eliminate de redactia Ziarului dumneavoasträ.
  Egal cui sunt adresate.
  Constructiv sunt pärerile cetätenilor care
  sustin adevärul si nu minciuna,
  Exemplu acest ,, Domn“ Popescu Mihai!!!
  Cine este defapt ?Scrie niste aberatii adresate D-lui Bucur care se,, väd de la o Postä“
  Folosesc si eu niste Zicale Romänesti .
  Cu toate cäci träiesc aproape de 30 de Ani departe de casä , nu am uitat nici limba maternä si nici bunul simt.
  Verificati din curiozitate ce Studii , experientä are fiecare dintre camdidati si ce carierä are fiecare in spate.
  O searä bunä tuturor

  1. Am uitat sä mä semnez si Imi cer scuze,, tilicä pufosu“
   Cu Stimä,
   Camelia Popescu

   PS: Stimati cetäteni acum sper sä intelegeti cum se scriu anumite mesaje👎Redactia Ziarului vede adresele de E-Mail de unde este provenienta.

  1. Citä dreptate aveti in ceeace scrieti.
   Opinia publicä este importantä dar färä interese personale.
   Acest exemplu ar putea multe schimba in Romänia.
   Il admir pe acest Domn Bucur si ii doresc succese nebänuite.
   Am demonstrat cum se manevreazä mesajele de pe aceasi adresä de E-Mail Domnule Jony.
   ,, Tilicä pufosu “ a fost scris de mine acel mesaj…..Mä gindesc cäci cineva se va destepta
   Cu Stimä,
   Camelia Popescu

 17. Va rog sa va deplasări maine, în ziua concursului, la sediul unde se desfășoară concursul și să cereți un punct de vedere al organizatorilor.

  De ce nu se cere un punct de vedere al Anului daca tot se cearta lumea ca organizarea concursului e in Arad?
  O fi vreo mânărie?

 18. De la Nasä ptr. Fini.
  Nu am luat-o razna si vä asigur cäci ptr. telul dreptätii asa cum defapt fac si eu in aceastä campanie de opinie publicä asa ar proceda si ,, El“
  Acest mesaj este adresat ptr. cineva anune care dacä va citii aceste opinii ar si intervenii.
  Asa poate se va gäsii si solutionarea acestiu Scandal Social.
  Aceastä persoanä este corectä si luptätoare inpotriva coruptiei mai bine zis inpotriva unui ,, cuib de viespii“
  Nu a ajuns degeaba in functia pe care o si are defapt.
  Multumesc anticipat.
  Cu Stimä,
  Camelia Popescu

 19. Mai oameni buni,este josnic unde s-a ajuns cu acest articol,deja imbinati nesimtirea cu penibilul prin comentariile voastre.Eu nu cred ca acest om pe nume Rodica Surducan nu a facut nimic benefic pentru societate,o prezentati ca si cand ar veni din alta galaxie si v-ar fi furat boii de la caruta.Sunteti o gramada de smei care sub anonimat fiindca altfel nu aveti curaj sa vorbiti,dati cu mizerii in numita si o loviti din toate unghiurile prezentand-o ca pe o fiinta malefica.Eu citind comentariile sunt scarbit de cata prostie si rautate zace in unii si ma gandesc daca ati fi voi in locul dansei cum a-ti rumega toate jignirile aduse.Acest articol incat si precedentul pare a fi la comanda pentru a manji imaginea unui om calificat in asistenta sociala,un om care a facut o gramada de lucruri benefice pentru sarmanii urbei,sarmani care poate nu au avut norocul unora dintre voi sa aibe o familie sau o casa si nu cred ca daca a cerut cineva ajutorul dansei nu i la dat.Va legati de familia dansei,de viata personala si de alte lucruri legate de ea,cine sunteti voi sa va permiteti asta,eu nu cred ca daca dansa a avut vreo altercatie cu vreunul dintre voi s-a legat de familia voastra,eu nu cred ca vezi doamne a-ti fost asa de calificati si corecti pe posturile care le-ati avut, v-ar fi mutat cineva.Cei care ati plecat din directie ati plecat fiindca ati avut o gramada de bube,ati avut o gramada de beneficii mascate,iar cu noua organizare trebuia sa plecati fiindca nu erati compatibili moral si profesional pentru posturile avute.In ziua de azi toti va credeti sefi,nu mai aveti respect de un superior si dovediti ca nu mai aveti nici coloana vertebrala.Daca cineva a facut ceva pentru societate nu este bine,daca nu a facut iarasi nu e bine,va legati ca acceseaza fonduri europene pentru a fura,mai oameni buni voi nu stiti ce vorbiti,in programele europene trebuie declarat fiecare cent cum il cheltui,acolo chiar nu ai cum fura,uitati-va la conducatorii nostrii care nu acceseaza nimic(oare de ce?).Este revoltatoare gandirea si rautatea unora,functionati in haita si precum hienele cand simpt miros de sange sariti la gat.Nu stiu de ce dar m-i se pare ca sincerul si corectul Bucur pe care vad ca-l ridicati toti in slavi este doar o sageata in treaba asta si defapt autorul moral al acestui razboi este altcineva din umbra care-l impinge in fata.De ce nu l-ati intrebat pe numitul Bucur cine l-a adus in directie si cine l-a ajutat cand era pe nicaieri,dar olteanul tot oltean ramane si vrea sa fie sef de sef.Inca o data pacat pentru modul vostru de gandire,succes celui mai bun dintre candidati si pace tuturor in suflet!

  1. 1. Tu esti cel mai bun candidat?
   2. Iti este frica de cineva din umbra?
   3. In programele europene exista si fonduri romanesti. Si Romania da ceva bani!!!
   4. Cei ce au plecat din Directie au avut bubele puse de tine prin comisiile de disciplina.
   5. Tu ai norocul sa ai doua case. Pe maicata o ingrijeste statul roman (prin Primaria Timisoara)
   6. Eu sunt scarbit de cata prostie si rautate zace in tine.
   7. Zmeu esti tu. Acum te crezi pe cai mari. Ai castigat concursul. Crezi ca va ramane asa?
   8. Boii de la caruta i-ai furat tu, de la persoanele (angajatii) potrivnice tie.
   9. Pentru societate nu ai facut nimic fara sa ai beneficii (de orice fel), asa ca ar trebui sa-ti fie rusine pentru intrega ta activitate „in slujba oamenilor”

   1. Cu cine te cerți sau cine te-a supărat așa rău,încă o dovada de frustrare și mojicie pe tine oricare ai fi tu!Cred ca greșești persoana care-i te adresezi ceea ce da de înțeles ca ești obsedat sau obsedată de cineva anume și greșești ținta din nou.Persoana pe care o vizezi tu este 10 clase peste tine și ca educație și ca pregătire și sunt sigur ca nu s-ar cobora niciodată la nivelul rudimentar al unora fiindcă este o doamna in adevăratul sens al cuvântului!De aici va las cu balivernele voastre și va doresc bafta la ponegrit oameni!

  2. Foaie verde si o lalea, s-a imputit
   Situatia.
   Scäunut cu trei picioare o so iei usor si sigur la Vale.
   Domnul Robitu nu mai sprijinä
   scäunutu👎

  3. Stimate Domn Andrei,
   Este bine cäci acest Articol a luat asa o amploare.
   ,, De unde nu este foc nu iese nici fum“
   Acum este momentul oportun sä se joace cu cärtile pe fatä.
   Eu oricum urmäresc cu mare interes acest Scandal Social.
   Din punctul meu de vedere sä primeascä acest Post cine se calificä ptr.el.
   Cel mai important lucru din acest Scandal sunt oamnenii care sunt necäjiti , familii cu Probleme sociale care au nevoie de ajutorul acestei institutii.
   Sunt de acord cu pärerile bine argumentate si bazate pe dovezi.
   Jignirile si mizeria unor comentarii
   nu au legäturä cu solutionarea acestei Probleme.
   O searä bunä sä aveti.

  4. Stimate Domn/ Doamnä Andrei/ Andrea
   Nu pot deduce 100% cine sunteti?
   Am si demonstrat cäci oricine poate scrie in numele alcuiva.
   ,, Dupä Räzboi apar vitejii“
   Nu cred cäci dumneavoadträ sunteti cel / cea care puteti evalua s-au contesta capacitatea intelectualä, pregätirea in domeniu si experientä acestui Domn Bucur.
   Faptul cäci nu s-a prezentat ,, Concurs/ Examen“ a fost contestat inainte de tinere la Arad.
   Asta nu dovedeste cäci D-nul Bucur nu ar fii putut face ,, fatä“ cum spuneti dumneavoasträ.
   Sunteti / ati fost coleg/ colegä cu dinsul???
   Era de asteptat cäci vor apärea si alte opinii dupä ,,Victorie“
   Eu nu locuiesc in Romänia dar urmäresc cu interes in domeniul Social tot ce se intimplä.
   Am experientä in acest domeniu si de acolo a plecat opinia mea.
   Felicitäri cistigätorului/ rei

 20. Bunä seara,
  Dupä toate demersurile fäcute inpotriva acestiu,, Examen Trucat“
  este de necrezut cäci s-a si sustinut La Arad cu un singur Candidat, D-na Surducan.
  Bänuiesc cäci contra candidatul Domnul Dr. Bucur nu s-a prezentat pe motiv de Protest deoarece acest concurs trebuia sä se tinä la Bucuresti.
  Päi mä intreb dece nu la sustinut la dinsa Acasä???
  Deci numai in Romänia se poate intimpla asa ceva.
  Eu cred cäci nu se va terminat totul aici.
  Am väzut rezultatul La ANFP site -ul oficial.
  Interesant…..

  1. Extraordinară descoperire ați făcut stimata doamna pe site-ul anfp și tind sa cred ca “Dr”Bucur s-a prezentat la București pentru a-și da examenul.Deci stimabililor lăsând gluma la o parte și dacă se ținea la București,la Timișoara sau Jimbolia tot nu s-ar fi prezentat la examen fiindcă nu este îndeajuns de pregătit pentru o așa responsabilitate și îmi mențin afirmația ca este doar un vârf de lance in tot balamucul acesta,făcând lucruri împins de la spate.Apropo la Arad s-au mai ținut si alte concursuri in aceeași zi daca tot urmăriți site-ul anfp,si ce sa credem ca au fost si restul “trucate”.Va doresc o seara frumoasa cu gânduri mai bune și felicitări celui câștigător!

  2. Ce protest?!? Pt ce atâta gargara ieftină? A improscat cu mizerie și nu s-a prezentat la concurs. Cu alte cuvinte i-au tremurat degețelele.

 21. Cititi vä rog Räspunsul Nr. 4.adresat d-lui/ D-nei Andrei/ Andrea
  Nu se poate deduce exact cine sunt aceste persoane.

  O zii bunä sä aveti si vä asigur cäci sunt o persoanä cu ginduri bune.

  1. PS: Rezumat; Un virf de lance poate devenii un Bumerang.
   Eu sunt Camelia Popescu si nu imi falsific idenditatea ceea ce reiese din multele mesaje , poate chiar nici nu sunt atit demulte in Realitate
   Un Specialist im domeniu cred cäci poate afirma aceste afirmatii;
   Andrei, Andreea, Vasile, Marius, Rodica…… Tilicä Pufosu ( Mesajul meu prin care am demonstrat cum se pot falsifica mesajele)
   Praz, ceapä, Ölten, gras, slab,
   Jigniri Maxime,.Evaluates a capacitätii mentale pregärire si experientä in domeniu se evalueazä de cätre specialistii
   Aici a reesit un mare conflict si lupta ptr. Putere.
   Consider din punctul meu de vedere cäci acest,, Examen“ trebuie contestat si reluat pe teren neutru la Bucuresti.
   Acolo sä se prezinte fiecare candidat sä dovedeadcä prin adeväratele cunostinte de ce este capabil.
   Succes tuturor in mod egal din partea mea
   Conflictul de interese este,, lantul släbiciunii „ si nu are ce cäuta in acest domeniu Social sensibil.
   Multumesc ptr. intelegere si acceptanta opiniei mele neutrale.

 22. Stimate Domn Brindescu,
  Sä inteleg cä s-a terminat ,, agitatia“?
  Curios este faptul cäci s-au anuntat angajati din aceastä institutie cu multe informatii negative si acum ce urmeazä?
  Deci dacä mai existä putinä demnitate si curaj sper sä primiti si dovezi .
  Este curiozitatea mea personalä deoarece a luat o asa amploare acest caz .
  O searä bunä vä doresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *