Bătaia de joc în asigurări poartă numele Euroins

Euroins, informații pentru clienți

Nemulţumirile cetăţenilor faţă de unele companii de asigurări sunt tot mai frecvente şi îmbracă forme dintre cele mai diverse.

Ceea ce se întâmplă, însă, la Euroins ţine mai mult de domeniul absurdului. Nu mai vorbim de o simplă neînţelegere sau de proceduri birocratice stufoase, ci pur şi simplu de bătaie de joc generalizată.

Cazul de faţă este foarte simplu şi reflectă modul în care cei de la Euroins se raportează la cetăţean şi la obligaţiile pe care şi le-au luat faţă de aceasta atunci când au încheiat poliţa de asigurare.

Pe scurt, e vorba de un accident auto uşor, petrecut în 31 ianuarie în Timişoara. Părţile implicate s-au înţeles amiabil, au completat documentul aferent acordului reciproc şi au contactat compania de asigurări pentru a se constata evenimentul rutier şi a se executa, ulterior, reparaţiile necesare.

Aici a intervenit marea surpriză: programarea pentru simpla constatare a fost făcută de-abia în… 6 martie, adică după cinci săptămâni de la anunţ!

De atât timp are nevoie un inspector de la Euroins pentru câteva minute în care să constate avariile produse: cinci săptămâni!

Ciudat este că atunci când se încheie o poliţă, inspectorii sar şi din pat, doar ca să vină să ia banii din asigurare.

Invers, când vine vorba de respectarea obligaţiilor, durează cinci săptămâni, chiar dacă e vorba de o prestaţie de doar câteva minute.

Fireşte, e destul de neplăcut să te afli într-o asemenea situaţie şi soluţiile de a obţine o programare mai rapidă ţin, poate, doar de relaţiile personale.

Există, însă, şi o parte bună: mai există şi alte companii de asigurări.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Bătaia de joc în asigurări poartă numele Euroins

  1. Aceste aspecte prin care cetățeanul este bătaia de joc a acestor companii de asigurări, si vorbim de acest rca o obligatoriu se întîmplă pentru ca instituțiile statului , cu angajati platiti foarte ,, gras ,, , cu atributiuni de reglementare in domeniu fac orice altceva decît ce ar trebui sa faca,în tara asta , niciodată , nici peste 1000 de ani , lucrurile , din punct de vedere a romanului obișnuit nu o sa meargă, niciodată , aceasta tara este o cauza pierdută, iremediabil .

  2. Asta se intampla pentru ca statul obliga soferii sa incheie polite rca OBLIGATORII… Normal ar fi ca acestea sa se incheie benevol, adica cine doreste si la valoarea care o doreste… In caz de accident usor e mai ieftin sa se plateasca reparatia de catre soferul vinovat fara firme de asigurari, iar in caz de daune mai mari sa se foloseasca asigurarea facultativa…. In felul acesta inspectori de daune se vor misca foarte repede sa nu isi piarda firmele clientii..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *