Începe construirea blocurilor ANL de la Giroc

Patru blocuri destinate tinerilor intră zilele următoare în construcție, la Giroc. Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a predat constructorului, împreună cu reprezentanții ANL, terenul pe care se vor ridica unitățile locative. Ordinul de începere a lucrărilor va fi dat la 25 februarie.

Este vorba despre blocuri P+2E situate în comuna Giroc, cuprinzând 88 de apartamente destinate închirierii de către tineri prin Agenția Națională pentru Locuințe.

Lucrările tehnico-edilitare aferente investiției sunt suportate de către Consiliul Județean Timiș, din bugetul propriu. De asemenea, terenul necesar a fost pus la dispoziție de către instituția județeană.

Valoarea estimată fără TVA a contractului de proiectare și execuție pentru această lucrare este de aproape 13 milioane de lei, din care 370.000 de lei pentru serviciile de proiectare și verificare și 12.500.000 de lei pentru lucrările de construcții-montaj.

Pentru asigurarea apei calde menajere și încălzirea locuințelor, blocurile vor fi echipate cu centrale termice în condensație cu kit de evacuare.

Suprafața construită desfășurată este de 7.505 metri pătrați.

Durata execuției este de 20 de luni de la ordinul de începere a lucrărilor.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns