O firmă din Timișoara care livrează mâncare la domiciliu nu respectă regulile de prevenire a îmbolnăvirilor cu coronavirus

catering 2

Cu ocazia inspecțiilor efectuate de Servicul Control în Sănătate Publică din cadrul Direcției de Sănătate Publică a Județului Timiș s-a constatat faptul că o societate comercială cu activitate de alimentație publică de tip catering la domiciliu, nu a respectat obligația privind verificarea zilnică a stării de igienă individuală și de sănătate a angajaților, motiv pentru care aceasta a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.600 lei.

CITEȘTE ȘI: Iohannis: „Starea de urgenta nu va fi prelungita, nu voi emite un nou decret, dar epidemia nu a trecut”

Inspectorii Serviciului Control în Sănătate Publică din cadrul Direcției de Sănătate Publică a Județului Timiș efectuează verificări la o fabrică din județ, urmărindu-se modul în care au fost implementate măsurile de prevenire și combatere a răspândirii infecției cu SARS CoV-2, impuse de situația epidemiologică actuală.

De asemenea, în cadrul acțiunii tematice de verificare a produselor biocide de la producător, distribuitor și pâna la utilizator, inspectorii din cadrul Servicului Control in Sănătate Publică continuă verificările în unități din această categorie.

Până la această dată, 264 persoane din județul Timiș au fost externate de la Spitalul de Boli Infecţioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş” Timişoara, 1 persoană de la Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei” Lugoj și 8 persoane de la  Maternitatea Bega,  după ce au trecut printr-o dublă testare cu rezultat negativ.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “O firmă din Timișoara care livrează mâncare la domiciliu nu respectă regulile de prevenire a îmbolnăvirilor cu coronavirus

Lasă un răspuns