Un gigant american pleacă din România! Compania îşi opreşte activitatea după 4 iunie

lacat 1

Un gigant american a anunţat că va renunţa la o parte a afacerilor sale derulate în România, iar măsura va intra în vigoare după data de 4 iunie. Decizii similare au fost luate şi în alte şase ţări.

CITEȘTE ȘI: O firmă din Timișoara care livrează mâncare la domiciliu nu respectă regulile de prevenire a îmbolnăvirilor cu coronavirus

Grupul american Uber Technologies Inc a anunţat luni că serviciul de livrări Uber Eats îşi va înceta operaţiunile în  mai multe ţări de pe glob, printre care şi România. Mai exact, măsura vizează Cehia, Egipt, Honduras, România, Arabia Saudită, Uruguay şi Ucraina începând cu data de 4 iunie, informează Reuters.

În schimb, operaţiunile care vizează serviciile de transport oferite de Uber în Cehia, Egipt, Honduras, România, Arabia Saudită, Uruguay şi Ucraina nu sunt afectate de această decizie.

De asemenea, Uber a informat că va transfera operaţiunile Uber Eats din Emiratele Arabe Unite către firma Careem.

Grupul a precizat că operaţiunile care vor fi încetate sau transferate au reprezentat 1% din comenzile brute şi 4% din pierderile înregistrate de Uber Eats în primul trimestru al acestui an. Sumele generate vor fi reinvestite pe pieţele prioritare unde compania se aştepta la un randament mai bun al investiţiilor.

Citește continuarea AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Un gigant american pleacă din România! Compania îşi opreşte activitatea după 4 iunie

Lasă un răspuns