O femeie și-a spart capul, gura și dinții din cauza unei guri de canal neacoperite de ani de zile!

accident 83

O persoană care a căzut victimă nepăsării și incompetenței. Un caz de-a dreptul revoltător! O femeie, mamă, bunică, o doamnă în vârstă de 50 de ani suferă după ce a devenit victima unei guri de canal descoperite. Cazul ne-a fost povestit de fiica acesteia, doamna în cauză aflându-se în spital, într-o stare destul de gravă.

CITEŞTE ŞI: Florin a primit o șansă la viață. Acum depinde de el să o valorifice

În dimineața zile de vineri, femeia se îndrepta spre serviciu, pe bicicletă, pe Câmpul Liniștii din Arad. La un moment dat, probabil într-o clipă de neatenție, posibil încă sub efectul trezirii de dimineață, nu a văzut la timp o gură de canal descoperită, iar roata din față a bicicletei s-a înfipt în gura de canal, în vreme ce femeia a zburat pur și simplu de pe bicicletă și s-a prăbușit cu capul în asfalt.

Urmările sunt demne de filmele de groază. Nepăsarea celor care administrează carosabilul a băgat-o pe săraca femeie în spital.

CITEŞTE ŞI: Alertă alimentară – ANSVSA publică lista produselor retrase de pe piață, suspectate că sunt infestate cu Listeria

„Și-a spart bărbia, și-a spart toți dinții, i-a curs și sânge din ureche. Acum suntem la spital, tocmai i-au făcut medicii un film la mandibulă și la cap, iar acum așteptăm rezultatul. Se pare că va rămâne internată”, ne-a povestit Cristina G., fiica doamnei în cauză, conform specialarad.ro.

Câți oameni mai trebuie să aibă de suferit sau, din nefericire, să moară, pentru ca administratrorii Municipiului Arad să se trezească din somnul adânc în care intră odată la patru ani, după fiecare scrutin?
gura canal


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *